Vstopnica za 34. Alpski večer v Bohinju :

Vstopnica za 34. Alpski večer v Bohinju

Prihajajoči 34. Alpski večer v Bohinju se bo odvijal 1.maja 2021 v Dvorani Danica v Bohinjski Bistrici. Bogat 4 urni program narodno zabavne glasbe v živo bo poskrbel za izjemno glasbeno doživetje in zadovoljil tudi najbolj vnete poslušalce narodno zabavnih melodij, ki jih bo zagotovo več kot 50. 

 • Dodatne informacije

  Nastopajoči ansambli na 34. Alpskem večeru v Bohinju bodo: Alpski kvintet s pihalno gosbo, Ansambel Zupan, Ansambel Svetlin,  Die Gasgeber, Veseli svatje, Sepp Mattlschweiger’s Quintett Juchee, Ansambel Banovšek, Ansambel Gregorja Kobala in Mladi korenjaki. 

  Dvorana Danica na prireditvev 34. Alpski večer v Bohinju sprejme 800 oseb. Obiskovalcem bodo na voljo rezervirane mize in udobni mehki stoli. 

  V Dvorani Danica bo poskrbljeno za gostinsko ponudbo ( hrana, pijača). Plačevanje na dan dogodka bo omogočeno z boni, katere boste imeli možnost nakupiti na blagajnah ob vhodu na prireditev. 

  Parkirišče ob dvorani bo na dan dogodka brezplačen. 

  Po prireditvi  bodo na parkirišču ob dvorani na voljo taxi prevozi. 

 • Cenik

  Cena vstopnice znaša 28,00 EUR na osebo.  Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

  Posebne ponudbe in popusti za agencije in skupine!

 • Splošni pogoji

  Cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

  Več informacij:

  TD Bohinj
  Ribčev Laz 48
  4265 Bohinjsko jezero

  Tel: +386 (0)4 574 60 10
  Fax: +386 (0)4 572 33 30
  [email protected]

Pogovor z recepcijo