Avantura s štirikolesniki :

Avantura s štirikolesniki

Ena vedno bolj priljubljenih pustolovščin je na voljo tudi v kampu Danica- avantura s štirikolesniki. Razburljiva in priljubljena pustolovščina na adrenalinski »off road« izkušnji s štirikolesniki vas zagotovo ne bo pustila hladne. Verjamemo, da se boste ob tem neizmerno zabavali in uživali ob prečudovitih razgledih na bohinjske gore.

 • Lokacija
  camp Danica, Triglavska cesta, Bohinjska Bistrica, Slovenija
 • Dodatne informacije
  Kamp Danica
  Triglavska 60,
  4264 Bohinjska Bistrica, SI

  Tel.: 00386 (0)45 72 17 02

  Email: [email protected]

 • Cenik

   

  Čas najema

   

  Cena z DDV

  1 h

  Štirikolesnik + 2 x čelada

  35 EUR

  3 h

  Štirikolesnik + 2 x čelada

  70 EUR

  1 dan (od 9h do 19h)

  Štirikolesnik + 2 x čelada

  130 EUR

   

  V ceno je vključeno:

  • obvezno in kasko zavarovanje vozila z odbitno franšizo 1%;
  • zavarovanje proti kraji;
  • zavarovanje voznika in sovoznika.

  Opombe:

  • možnost izposoje zaščitnih rokavic: 5 EUR/na izposojo;
  • dodatno čiščenje vozila: 7 EUR;
  • intervencijska ura: 60 EUR;
  • gorivo ni vključeno v ceno;
  • kavcija: 200 EUR.

   

          

                    

 • Splošni pogoji

  Najeti štirikolesnik se prevzame in vrne v delovnem času poslovalnice.

  Štirikolesnik najemnik prejme v brezhibnem stanju, s pripadajočo obvezno opremo ter dokumenti (prometno dovoljenje, kopija zavarovalne police, homologacija). Za štirikolesnik, opremo in dokumente je v času najema odgovoren najemnik. V primeru izgube, kraje ali uničenja štirikolesnika, opreme ali dokumentov je najemnik dolžan povrniti najemodajalcu vso nastalo škodo iz tega naslova, ki ni zajeta v zavarovalnem kritju.

  Najemnik se zaveže najet štirikolesnik s pripadajočo opremo in dokumenti  vrniti z dnem in uro izteka najema v stanju, kot ga je prejel, upoštevajoč redno obrabo ob normalni uporabi. Vitalni deli štirikolesnika so zapečateni oz. označeni s tovarniškimi številkami. V kolikor najemodajalec ugotovi, da kakšen tak del manjka oz. je zamenjan, ima pravico bremeniti najemnika za vso nastalo škodo in zahtevati odškodnino za izgubljeni zaslužek za čas, ko se štirikolesnik zaradi takšnega posega ni mogel uporabljati.

  Minimalni čas najema je 1 ura. V kolikor želi najemnik podaljšati najem štirikolesnika, mora o tem obvestiti najemodajalca najmanj 1/2 ure pred potekom najema. Podaljšanje najemodajalec odobri glede na razpoložljivost štirikolesnika.  V primeru več kot 10-minutne zamude pri vračilu  štirikolesnika se najemniku obračuna dodatna ura najema.

  V primeru, da najemnik štirikolesnika v dogovorjenem roku ne vrne in najema ne podaljša oziroma najemodajalcu ne sporoči morebitnih zadržkov za vračilo, je najemodajalec upravičen najemniku odvzeti štirikolesnik in ob tem zaračunati dodaten najem v odvisnosti od časa podaljšanja najema ter najemniku dodatno zaračunati poleg ur najema tudi pogodbeno kazen v višini 50 % cene na uro najema. V primeru, da podaljšanje najema ni dogovorjeno in se najemnik ne oglasi na telefon oz. ni mogoče kako drugače vzpostaviti stika z najemnikom, ima najemodajalec pravico obvestiti policijo, ki ustrezno ukrepa. Najemnik se s podpisom pogodbe odpoveduje v takšnem primeru kakršnim koli odškodninskim zahtevkom napram najemodajalcu.

  Najemnik je dolžan ob vračilu štirikolesnika najemodajalca opozoriti na vse morebitne poškodbe in napake, ki so nastale med najemom. V primeru, da najemodajalec ugotovi, da so bili dokumenti, oprema ali določeni sestavni deli najetega štirikolesnika zamenjani, poškodovani oziroma odtujeni, ima najemodajalec pravico do povračila celotne škode do vzpostavitve prvotnega stanja.

  V primeru predčasnega vračila štirikolesnika najemodajalec denarja za neizkoriščen čas najema štirikolesnika ne vrne.

  Štirikolesnik  smejo voziti oz. upravljati:

  • osebe, ki so stare več kot 18 let in imajo veljavno vozniško dovoljenje B kategorije oziroma kategorije B1.

  Kategorija B1 je kategorija vozniškega dovoljenja, s katero se lahko vozijo štirikolesniki.

  • osebe, pooblaščene za vožnjo oz. upravljanje vozila, ki so navedene v pogodbi.

  Pri vožnji s štirikolesnikom je obvezna uporaba čelade, ki jo/jih najemnik prejme skupaj s štirikolesnikom. Potnik na štirikolesniku je lahko le oseba, starejša od 12 let.

   

Lokacija: Kje smo
Pogovor z recepcijo