Kopanje v Vodnem parku Bohinj :

Kopanje v Vodnem parku Bohinj

Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500m2 skupnih bazenskih površin! Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji, garderobe od koder stopnice vodijo do glavnega bazenskega prostora.

Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene. Tisti bolj adrenalinskega tipa, pa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po toboganu! Rekreacijski bazen je primeren tudi za animacijo starejših in mlajših! Bazenske atrakcije in efekti, kot so: masažne kadi, vodne šobe, divja reka, tropski slap Vam bodo gotovo še v dodatno veselje.

Poletna zunanja terasa je odlična za sončenje in sprostitev, pozimi pa lahko iz naših ležalnikov skozi panoramsko streho opazujete padajoče snežinke!

Globina vode v rekreacijskem bazenu je 1,35 m, v otroškem pa 0,4 m. Temperatura velikega bazena je 31ºC, otroškega bazena in jacuzzijev pa 34,6ºC.

 

Vir fotografije: Vodni park Bohinj

 • Lokacija
  Aquapark & Wellness Bohinj, Triglavska cesta, Bohinjska Bistrica, Slovenija
 • Dodatne informacije

  V vodnem parku se lahko gostje Kampa Danica in naših namestitev preko celega leta razvajate s kar 10% popustom na kopanje v bazenih. Privoščite si lahko zanimive masaže, različne vrste savn, kopanje v bazenu, razgibavanje v fitnesu in še veliko več…

   

  Več informacij:

  TD Bohinj
  Ribčev Laz 48
  4265 Bohinjsko jezero
  +386 (0)4 574 60 10
  +386 (0)4 572 33 30

  [email protected]

 • Cenik

  Gostje Kampa Danica in naših namestitev so upravičeni do 10% popusta na kopanje, v kolikor vstopnice kupijo na recepciji Kampa Danica ali na Info centru v Ribčevem Lazu.

Lokacija: Kje smo
Pogovor z recepcijo