Zima v kampu Danica :

Zima v kampu Danica

Pozimi v kampu Danica svoje goste razvajamo z ogrevanimi sanitarnimi prostori, postajo za avtodome, možnostjo električnega priključka in brezplačnim internetom. Za prevoz na smučišča je organiziran brezplačen ski bus, nudimo pa tudi ugodne smučarske pakete, ki vključujejo smučanje na smučišču Vogel ali Soriški planini. Predajanje užitkom zimsko-športnih aktivnosti v Bohinju vas ne bo pustilo hladne. Ob ugodnih zimah se Bohinj namreč dobesedno spremeni v smučarsko-tekaški raj. Kadar nam zima ni ravno naklonjena, pa se vedno potrudimo, da vas doživetje bohinjske zime ne pusti na cedilu.

Zakaj izbrati Kamp Danica?
Ker svoje goste razvajamo z nadvse ugodno ponudbo: popusti pri nakupu smučarskih kart, ugodnosti in super paketi v kampu Danica – tekaške proge “naravnost iz kamperja”,  možnost sankanja le 100 m od kampa Danica, smučišča v bližini kampa, možnost najema dvorane Danica (tenis, košarka, nogomet, badminton, odbojka), možnost bowlanja le 500 m od kampa Danica,  wellness in bazeni v Vodnem parku Bohinj le 500 od kampa Danica, bližina odličnih restavracij, barov in trgovin.

  • Lokacija
    Kamp Danica Bohinj, Triglavska cesta, Bohinjska Bistrica, Slovenija
  • Dodatne informacije

    Priporočamo vam smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, nordijsko hojo, krpljanje, zimsko kolesarjenje in pohodništvo, sankanje, jahanje, ledeno plezanje, turno smuko, drsanje in še vrsto drugih priložnosti za aktivnosti. Za tekmovalne po duhu pa se preko zime organizira veliko športno rekreativnih tekem v različnih disciplinah.  V času novoletnih praznikov so v dvorani Danica tradicionalno organizirani zanimivi koncerti. Predajte se prazničnemu vzdušju in veselemu rajanju zgolj lučaj od svojega avtodoma. Vabimo vas, da se nam pridružite v užitkih na snegu.

    Cenik poglej tukaj: Cenik zima 2020

Lokacija: Kje smo
Pogovor z recepcijo