Čistilna akcija 2010 -

Čistilna akcija 2010

20100416

Vsakoletno veliko čistilno akcijo pa smo letos združili z vseslovensko akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu, ki je potekala 17.04.2010.

Decembrske poplave so v kampu Danica povzročile kar precejšno škodo. Zato smo tudi letos svoje člane povabili, da se nam pridružijo na čistilni akciji v kampu Danica (10.04.2010).

Pretekla dva tedna sta minila v znamenju dneva Zemlje in spomladanskega čiščenja okolice. Najprej čistilna akcija v kampu Danica (10. april), splošna čistilna akcija v Bohinju: Očistimo Slovenijo v enem dnevu (17. april), nazadnje pa še Zeleni vikend v Bohinju, ki je gostom omogočal brezplačno nočitev z zajtrkom in druge ugodnosti v zameno za čiščenje okolice na vodenem pohodu ob jezeru Po vsaki čistilni pa se spodobi še dobro kosilo in malo druženja, kajne?

Po drugi strani pa se je ravno v tem času začel čudež pomladi – vse brsti in neustavljivo raste v čudovit pejsaž barv, vonjev in neomejenih možnosti

Če se odločate za počitnice, je pomladni Bohinj kot nalašč za to! Če pohitite, lahko oddih zabelite z dobršnjo mero prazničnega vzdušja, začenši z 2. pohodom k slapu Savica, ki se bo zgodil na jutrišnji praznik.Talk to Reception