Gostilna Danica |

OBVESTILO

Sporočamo vam, da je zaradi nastale situacije glede preventivnih ukrepov zaradi koronavirusa do nadaljnjega zaprta Gostilna Danica. Dosegljivi bomo na : • telefonu: 04 574 60 10 , • elektronski pošti: [email protected]

Gostilna Danica, Bohinj

Hiša domače kulinarike in sproščenega vzdušja je sestavni del kampa Danica. Prijeten alpski ambient, domačnost postrežbe in izbor lokalnih bohinjskih dobrot dopolnjuje še ponudba vrhunskih kulinaričnih doživetij in bogata vinska karta. Pestra ponudba jedi je že sama po sebi dober razlog za kosilo ali večerjo v gostilni Danica, zeleni objem v miru in odmaknjenosti pa bo vaš užitek samo še povečal. Po kosilu priporočamo izposojo koles in idiličen pobeg s kolesom ob Savi Bohinjki po bohinjski krožni kolesarski poti.
Dnevne malice

V gostilni Danica vsak dan med tednom od 10:00 do 12:30 nudimo malice po ugodni ceni. Opis tedenskega menija malic lahko prejmete v gostilni Danica ali pa vam ga po želji, pošljemo tudi po elektronski pošti.

A la carte

Vsakodnevno imamo v ponudbi A la carte jedi, ki so sezonsko obarvane, ne manjka pa niti vinska karta s pestro izbiro slovenskih vin.

A la carte jedilni list
Zaključna srečanja

V gostilni Danica organiziramo tudi srečanja. V sproščenem vzdušju in ob dobri hrani, boste pozabili na čas in se prepustili druženju. Na voljo imamo že izdelane menije, seveda pa prisluhnemo tudi vašim željam.

Gurmansko po bohinjsko

Bodisi si gurman, ali pa iščeš le kosilo za vsak dan, Gostilna Danica ima nekaj odličnega za vsak okus. Dobrodošli vsi, lačne družine, individualni sladokusci, ali vesele druščine. Le na rezervacijo ne pozabite.

Sezonsko, lokalno in z ljubeznijo

Naša hrana je seveda lokalna in sveža, vse skupaj pa začinimo še z dobršno mero ljubezni in vedno prijazno postrežbo — s čudovitim razgledom na spodnje bohinjske gore.

ZA VEČJE SKUPINE

Za skupine

Vas bo več? Ni problema. Le sporočite nam, kako veliko mizo vam pripravimo!

V primeru večjih skupin nudimo tudi catering za zaključene družbe v Dvorani Danica.

Kje nas najdeš?

Gostilna Danica
Triglavska 60,
4264 Bohinjska Bistrica

Koordinate za GPS

N:
46°16’36.8″
E:
13°53’16.0″

Telefon in e-pošta

00386 (0) 45 751 619, 00386 (0) 45 746 010

[email protected]

Pelji me do gostilne Danica (Google Maps)

Pogosta vprašanja

 • Kako priti do Gostilne Danica?

  Do gostilne Danice lahko pridete po glavni cesti iz smeri Bohinjska Bistrica - Bohinjsko jezero in prav tako iz smeri Bohinjsko jezero - Bohinjska Bistrica. Do nas vas bodo vodile oznake za Kamp Danica - Gostilna Danica.

 • Ali obstaja dostop z javnim prevozom?

  Da, v neposredni bližini je glavna avtobusna postaja v Bohinjski Bistrici, približno 1 km proč pa je tudi železniška postaja.

 • Ali lahko prekličem rezervacijo?

  Rezervacijo lahko prekličete najmanj 24 ur pred prihodom.

 • Obratovalni čas_POSEBNO OBVESTILO

  Sporočamo vam, da je zaradi nastale situacije glede preventivnih ukrepov zaradi virusa SARS-CoV-2 (koronavirus), ki povzroča bolezen COVID-19 do nadaljnjega zaprta Gostilna Danica. Do nadaljnjega bomo dosegljivi na : • telefonu: 04 574 60 10 , • elektronski pošti: [email protected]

Pogovor z recepcijo