Alpine Home Apartment

Alpine Home Apartment

Apartma Alpine Home Apartment se nahaja v centru Bohinjske Bistrice, ne daleč stran od Aquaparka v Eco Hotelu Bohinj, v mirni in slepi ulici poleg šolskega igrišča. Do trgovine, lekarne, zdravstvenega doma, turistične agencije, restavracij in ostalega se lahko odpravite kar peš. Apartma obsega pritličje dvostanovanjske hiše z lastnim vhodom, velik ograjen vrt z leseno teraso ter 2 parkirna mesta pred hišo. V apartmaju je gostom na voljo 8 ležišč v 3 spalnicah. Prva spalnica obsega večjo zakonsko posteljo dimenzije 180 x 200 cm, druga spalnica manjšo dimenzije 160 x 200 cm, v tretji pa se nahajata 2 pograda klasičnih dimenzij (4 ležišča po 90 x 200 cm). Poleg spalnic je v apartmaju še kopalnica s kadjo in pralnim strojem, polno opremljena kuhinja in večji dnevni prostor s kavčem in televizijo. WiFi je brezplačen in na voljo po celotnem apartmaju.

Apartma se oddaja polno opremljen s posteljnino in brisačami vred. Na leseni terasi goste pričaka večje leseno vrtno pohištvo ter dva prenosna ležalnika ter žar. V kuhinji je gostom na voljo indukcijska plošča, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, grelec vode in kavomat ter vse ostale malenkosti, ki jih potrebujete za super bivanje. Apartmaju pripada tudi manjša zunanja shramba v kateri je gostom na voljo sušilni stroj in pa shramba za smuči in kakšno drugo malenkost. Za malčke imamo na voljo 2 zložljivi prenosni posteljici, ki ju na željo gostov namestimo v spalnice ter otroški stolček za hranjenje.

V apartmaju se držimo najvišjih standardov čistoče, gostom so na voljo tudi razkužila rok ter dezinfekcijski sprej za prostore. Sprejem gostov pa je urejen na način brezstične prijave gostov in vsem omogoča varen prihod in prevzem apartmaja. V apartmaju najdete tudi informacije o kraju in brošure, gostitelji pa tudi vedno na voljo za kakšen nasvet ali potrebno informacijo.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo