Apartma CRYSTAL AURA 1

Apartma CRYSTAL AURA 1

Apartma Crystal Aura 1 zaseda prostor tako v pritličju kot v mansardi in je velik 80 kvadratnih metrov. Ima dve spalnici, vsaka z zakonsko posteljo z brisačami in posteljnino. Na voljo sta dve kopalnici (v eni je tudi WC) in ločen WC. Kuhinja je popolnoma opremljena z vsemi potrebnimi aparati, vključno z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, grelnikom vode in hladilnikom. Dodatna ležišča in otroške posteljice so na voljo po dogovoru z doplačilom. Apartma vključuje tudi set s prvo pomočjo. 

Gostom je na voljo garaža za kolesa, sup, smuči itd., z možnostjo polnjenja baterij za kolesa. Na voljo je tudi velika terasa (18 m2) in dva balkona na mansardi z lepim razgledom. En balkon ponuja pogled na Triglav. Gostje lahko uporabljajo tudi vrt za počitek ali igro z otroki.

Okolica je zelo lepa in mirna, obdana z vrtom in bližino gozda. Nastanitev ima lastno brezplačno parkirišče. Nastanitev je od Bohinjskega jezera oddaljena 1500m. Do jezera lahko gostje pešačijo po gozdni poti. Smučišče Vogel pa je oddaljeno 8 km.

Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje (kolesarska steza od Bohinjskega jezera do Bohinjske Bistrice), jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom so na voljo brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 60 km.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo