Apartma in soba Mateja Kovačič

Apartma in soba Mateja Kovačič

Apartmaji Kovačič Mateja se nahajajo v Stari Fužini, v neposredni bližini jezera. Trgovina, kolesarska steza, avtobusna postaja in restavracija so le nekaj minut hoje stran, kar gostom omogoča enostaven dostop do vseh potrebnih storitev. Na voljo sta dve nastanitveni enoti.

  • Apartma za 2-3 osebe, ki vključuje eno spalnico z zakonsko posteljo. V kopalnici s prho so na voljo brisače in sušilec za lase. Kuhinja je popolnoma opremljena in vključuje mikrovalovno pečico, opekač za kruh, grelnik vode, pečico in hladilnik.
  • Zasebna soba za 1-2 osebe, ki vključuje spalnico z zakonsko posteljo. Soba ima lastno kopalnico s prho in sušilcem za lase.

Obe enoti nudita balkon s pogledom na gore, brezplačno zasebno parkirišče in brezplačen Wi-Fi.

Bližnja okolica apartmajev nudi številne možnosti za aktivnosti na prostem. Gostje lahko uživajo v pohodništvu, kolesarjenju, jadralnem padalstvu, jahanju in vodnih športih. V zimskem času pa so na voljo tudi možnosti za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Poleg tega so v poletnih in zimskih časih na voljo brezplačni avtobusni prevozi med vasmi, kar omogoča enostavno raziskovanje okolice.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo