Apartma Matilda Cvetek

Apartma Matilda Cvetek

Apartma Matilda Cvetek se nahaja v neposredni bližini Bohinjskega jezera, le 400 m stran. Poleg tega pa je tudi odlična izhodiščna točka za raziskovanje narave in okolice, saj se v bližini nahaja več planinskih poti za pohodništvo in kolesarske steze za kolesarjenje.

Apartma je popolnoma opremljen in ima vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Kuhinja je opremljena s štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem in vsemi potrebnimi kuhinjskimi pripomočki. V apartmaju so tri ločene spalnice, vsaka s svojo kopalnico s prho, kar omogoča večje udobje in zasebnost.

Gostom je na voljo tudi zasebno parkirišče, oprema za peko na žaru in dostop do vrta, kar omogoča prijetne večere ob druženju in piknikih v naravi. 

V sklopu nastanitve lahko gostje uživajo v čudovitem razgledu na gore in vrt, kar nudi sprostitev in mir po aktivnem dnevu. Celotna okolica ponuja številne možnosti za rekreacijo in sprostitev. Gostom so na voljo tudi brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo