Apartma Metka

Apartma Metka

Apartma Metka se nahaja na mirni lokaciji v Stari Fužini, v neposredni bližini reke Mostnice ter na poti do Hudičevega mostu in doline Voje. Od Bohinjskega jezera je oddaljen le 1 km, od smučarskega središča Vogel pa 8 km. Od tod je možno raziskovati čudovito okolico in naravne znamenitosti Bohinja. V bližini se nahaja trgovina, restavracija, kolesarska steza in avtobusna postaja.

Apartma je primeren za 2-4 osebe. Enota ima popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in hladilnikom ter lastno kopalnico s prho. Iz apartmaja lahko uživate v pogledu na gore in vrt. Gostom je na voljo tudi brezplačno parkirišče in Wi-Fi. Apartma sprejema hišne ljubljenčke in ima možnost uporabe otroške posteljice, kar je še posebej priročno za družine z majhnimi otroki.

Okolica je primerna za različne športne aktivnosti, kot so kolesarjenje, pohodništvo, številni vodni športi in jadralno padalstvo. Gostom so v zimskem in poletnem času na voljo brezplačni avtobusni prevozi po vaseh. RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo