Apartma v Chalet Bohinj

Apartma v Chalet Bohinj

Apartma v Chalet Bohinj, 1/2 alpske hiše na Pokljuki -panorama neokrnjene narave triglavskega narodnega parka; idealno za pohodništvo, kolesarstvo, gobarstvo ter odmik iz vsakdanjega stresnega življenja za družine, skupine in individualiste.

V osrčju Bohinjskih planin na Pokljuki, ne daleč od BIATLONSKEGA CENTRA POKLJUKA; obdana z neokrnjeno naravo v vasi Koprivnik nad Bohinjskim jezerom-ponuja APARTMA počitniški hiša BOHINJ (polovica celotne počitniške hiše – 1. nadstropje)
v prijetnem alpskem stilu idealno namestitev za družine, manjše skupine ali individualni turizem.

Skupna stanovanjska površina počitniškega apartmaja v hiši je 75 m² =2 ločene spalnice za 2 osebi , dnevna soba z dodatnim ležiščem ter raztegljivim kavčem, kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica /WC , Sat-TV, balkon , terasa ter lastno parkirišče pred hišo. Možnost uporabe Grila. Vrtno pohištvo na terasi in čudovitim razgledom proti Voglu. Kuhinja je popolnoma opremljena za samooskrbo (kavni avtomat, toaster, mikrovalovna pečica, kuhalnik za vodo etc.) V ceno najema so vključene brisače ter posteljnina. Bohinjska Bistrica – Koprivnik z avtom ca. 10-12 min vožnje. V poletnem času se lahko ob gril-piknikih v naravi pozabavate ali pa se podaste z nami na vodene sprehode ali zahtevnejše pohode na Pokljuko.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo