Apartmaji Alp

Apartmaji Alp

Apartmaji Alp Bohinj sta dve hiši s skupaj štirimi apartmaji, vsi za 2-4 osebe. Vsi apartmaji združujejo funkcionalnost, udobnost in veliko mero domačnosti. Apartmaji imajo lastna parkirišča med apartmajskima hiškama, vrt z vrtno garnituro in žarom. Apartmaji so moderno opremljeni in imajo vse, kar gostje pričakujejo in potrebujejo (vsa potrebna kuhinjska oprema, posteljnina, brisače, SAT TV, Wi-Fi, zunanji žar za peko in vrtna garnitura).

Nastanitev je od Bohinjskega jezera oddaljena 2 minuti hoje. Apartmaji Alp se nahaja v Ribčevem Lazu, v Triglavskem narodnem parku, le 200 m od Bohinjskega jezera. Obdaja jih lepo urejen vrt z opremo za peko na žaru, ponuja pa apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom.
Vsi apartmaji vključujejo satelitsko in kabelsko TV z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico ter lastno kopalnico s prho ter sušilcem za lase. Uživate lahko v pogledu na gore in vrt, apartmaji pa nudijo tudi balkon ter vrtno sedežno garnituro.
Najbližja trgovina z živili in restavracija sta le nekaj korakov stran, v bližini pa lahko najdete tudi priložnosti za kolesarjenje, raftanje in pohodništvo. Vodni park Bohinj je 6 km stran, do smučarske žičnice pa so 5 km. V sklopu nastanitve lahko parkirate brezplačno.
Apartmaji Alp so odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo pohodništvo, rekreacija in pokrajina.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo