Apartmaji Ivanka Zupanc

Apartmaji Ivanka Zupanc

Apartmaji Ivanka Zupanc vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in s hladilnikom. Vsaka enota nudi tudi lastno kopalnico s prho. V enotah je je vključena posteljnina, brisače in končno čiščenje. Iz sob lahko uživate v pogledu na gore in vrt. Nastanitveni objekt se nahaja 500 m od Bohinjskega jezera in 700 m od smučišča Vogel. Ponuja brezplačno parkirišče.

Na voljo je brezplačen internet in parkirišče. V bližini je restavracija Ukanc in Zlatorogova pravljična dežela. Slap Savica je oddaljena 4 km. Trgovina, pošta, restavracija in avtobusna postaja so oddaljeni 4 km. Vodni park z bazeni in savnami je oddaljen 11 km.

V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče. Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom je na voljo brezplačen Ski Bus do smučišč in po vaseh po Bohinju.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo