Apartmaji Milena Kocjanc

Apartmaji Milena Kocjanc

Apartmaje Milena Kocjanc najdete v Srednji vasi v Bohinju, le 4 kilometre od Bohinjskega jezera.

Na voljo sta dve enoti:

  • Apartma z dvema spalnicama je v prvem nadstropju hiše. Ima polno opremljeno kuhinjo (mikrovalovna pečica, aparat za pripravo kave, grelnik vode in hladilnik), dve spalnici (v eni je možnost otroške posteljice), lastno kopalnico s tušem in balkon. 
  • Hiška Mlin stoji poleg glavne zgradbe in ima lastni vhod. V hišici je spalnica z zakonskim ležiščem in enim dodatnim ležiščem, kopalnica s tušem, polno opremljena kuhinja in balkon na katerem lahko uživate ob jutranji kavi ali večernem sproščanju.

Za goste obeh apartmajev so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče.

V vasi imate na razpolago manjšo živilsko trgovino in tri gostišča: Pri Hrvatu (200m), Gostilna Rupa (600m) in picerija Ema (600m).
Malce višje je tudi cerkev od katere se vam odpre čudovit razgled na Zgornjo Bohinjsko dolino in Spodnje Bohinjske gore. Blizu vasi so tudi slapovi Ribnice. Pot do slapu ni dolga, vzame vam približno 30 min, potok Ribnica pa teče vzdolž poti in prijetno hladi.

Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo