Apartmaji Stanko Pekovec

Apartmaji Stanko Pekovec

Apartmaji Stanko Pekovec se nahajajo v Srednji vasi, 4 km od Bohinjskega jezera in 9 km od smučišča Vogel in predstavlja idealno izhodišče za izlete v gore. Družinsko smučišče Senožeta je le dober kilometer stran, v bližini pa je tudi kolesarska steza, ki vodi do Bohinjskega jezera in Bohinjske Bistrice. V vasi imate na razpolago tri gostišča in manjša živilska trgovina. Blizu so tudi slapovi Ribnice, ki vam vzamejo približno 30 minut.

Na voljo sta 2 studio apartmaja z lastno kopalnico in popolno opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom. Iz sob lahko uživate v pogledu na gore in vrt. V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče. 

Nastanitev sprejema tudi hišne ljubljenčke (ob doplačilu). Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom so na voljo brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo