Hotel Gašperin

Hotel Gašperin

Hotel Gašperin Bohinj se nahaja v Triglavskem narodnem parku v vasi Ribčev Laz, le 250 m od Bohinjskega jezera. Hotel ponuja sobe z lastno kopalnico, satelitsko televizijo in hladilnikom.

Vse sobe imajo brezplačen brezžični internet. Sobe z balkonom so klimatizirane. Sprostite se lahko v dnevni sobi, kjer so na voljo satelitska televizija, izbor knjig in družabne igre. V 24-urnem samopostrežnem baru so brezplačno na voljo čaj in kava.

Dan lahko začnete z bogatim samopostrežnim zajtrkom, ki vključuje izbor sirov in narezkov, tople jedi, sadje, zelenjavo, kruh, kosmiče in posebne dnevne ponudbe. Na zahtevo vam pripravijo posebne dietne jedi.

Hotel je od središča naselja z različnimi trgovinami, restavracijami z lokalno in mednarodno kulinariko ter s kavarnami oddaljen samo 5 min hoje. Na zahtevo lahko lastnik poskrbi za rezervacijo večerje v bližnji restavraciji.

Triglavski narodni park s Triglavom in z Julijskimi Alpami nudi obilo možnosti za pohodništvo, plezanje in polete s padalom. Odločite se lahko tudi za kolesarjenje, vožnjo s kajakom, veslanje in idilični izlet s čolnom po jezeru.

Pri nas so dobrodošli otroci starejši od 4 let.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo