Hotel Kristal

Hotel Kristal

Hotel Kristal je od jezera in trgovine oddaljen 1 km, od smučarskega centra Vogel pa 5 km. Sobe so opremljene z lastnimi kopalnicami, televizijami, mini barom in internetnim priključkom. Večina sob ima tudi balkone s pogledom na okoliške hribe in gore.

Naši gostje lahko izbirajo med tremi različnimi vrstami namestitve: polni penzion, polpenzion, nočitev s samopostrežnim zajtrkom.
Po kosilu ali večerji lahko v zimskem vrtu in aperitiv baru ob odprtem kaminu poklepetate, se spočijete in si privoščite čaj ali kavo. V bralnem kotičku lahko ob večernih urah ali ob slabem vremenu preberete kakšno knjigo ali revijo. Poleti lahko vse to počnete na svežem zraku na letni terasi hotela. Medtem pa svoje otroke mirno pustite, da se igrajo na otroškem igrišču na vrtu.

Nastanitev nudi tudi finsko savno in masaže.

Hotel ima veliko lastno parkirišče, tako da ne boste imeli skrbi s parkiranjem svojega avtomobila. Če boste pozimi v Bohinj prišli na smučanje, boste svojo smučarsko opremo lahko shranili v shrambi za smuči.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo