Hotel Tripič

Hotel Tripič

Hotel Tripič je družinsko voden hotel s 3 zvezdicami in se nahaja v središču Bohinjske Bistrice in ponuja panoramski razgled na Julijske Alpe. Nasproti stoji Vodni park Bohinj. Na voljo je tudi brezplačen brezžični in žični internet.

Prostorne sobe vključujejo opremljen balkon, sef, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in kopalnico s sušilcem za lase.
V sklopu hotela najdete 2 restavraciji, bar in letno teraso. Uživate lahko v domači bohinjski hrani, slovenskih specialitetah in odličnih slovenskih vinih.

V hotelu lahko brezplačno shranite kolesa, smuči ter opremo za ribolov. Dovolilnice za ribolov dobite na recepciji, kjer lahko uredite tudi najem koles in ribiške opreme.
Koristite lahko 20% popust pri obisku 80 m oddaljenega Vodnega parka Bohinj. Smučišče Vogel je oddaljeno 11 km, do smučišč na Soriški planini pa je 12 km.
Parkirate lahko na brezplačnem zasebnem parkirišču v sklopu nastanitve. Železniška postaja Bohinj je oddaljena 200 m, avtobusna postaja 200 m, Bohinjsko jezero 6 km, Bled pa je 20 km stran.PovprašajGalerijaLokacija: Kje smo