Počitniška hiša Taler

Počitniška hiša Taler

Počitniška hiša Taler se nahaja v samem srcu Triglavskega narodnega parka, pravljični deželi Zlatoroga, le nekaj korakov od čudovitega Bohinjskega jezera. Ta idilična hiška ponuja popolno zatočišče za vse, ki želijo pobegniti od mestnega vrveža in uživati ob žvrgolenju ptičkov, v samem srcu narave.

Počitniška hiška ima prostora za pet oseb. Ima dve spalnici, ki se nahajata v prvem nadstropju. V eni spalnici je zakonska in enojna postelja, v drugi spalnici pa sta dve enojni postelji. V pritličju je dnevna soba, prenovljena kopalnica in popolnoma opremljena kuhinja z mikrovalovno pečico, hladilnikom, grelnikom vode, pečico in aparatom za pripravo kave.

V sklopu nastanitve je na voljo tudi vrt z otroškimi gugalnicami in kaminom z opremo za peko na žaru. Ponuja brezplačen internet in parkirišče.

Okolica ponuja številne možnosti za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo, kolesarjenje, jahanje in ribolov. Od smučišča Vogel je oddaljeno le 500 metrov, kjer se v vsakem letnem času najde za vsakogar nekaj. V bližini se nahaja tudi restavracija in avtobusna postaja. V zimskem in poletnem času so na voljo tudi brezplačni avtobusni prevozi po vaseh po Bohinju. Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo