Počitniška hiša Voje

Počitniška hiša Voje

Počitniška hiška se nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka, na 692 m nadmorske višine v čudoviti alpski dolini Voje. Stoji na robu gozda na samem in je primerna predvsem za ljubitelje miru in samote. Ponuja razgled na okoliške gore. V okolici lahko uživate v različnih aktivnostih, vključno s kolesarjenjem, pohodništvom in ribolovom.

V pritličju počitniške hiške je na voljo kuhinja skupaj z dnevnim prostorom, kjer je tudi TV ter kopalnica s prho. Za brisače in posteljnino je poskrbljeno. V mansardi se nahajajo skupna ležišča za 4 do 5 oseb. Oskrba z elektriko je mogoča samo s pomočjo agregata in sončnih celic. Tuš, hladilnik (brez zamrzovalnika) in štedilnik delujejo na plin. Wifi ni na voljo. Voda je pitna.

Sprostite se lahko na velikem vrtu z odprtim ognjiščem, kjer je tudi zunanji tuš. Zraven hišice stoji skedenj. Cesta pripelje vse do hiške, kjer je brezplačno parkirišče v sklopu nastanitve.
V zimskem času zaradi velike količine snega hiške ne oddajamo, razen izjemoma po dogovoru, ker je dostopna samo peš ali na smučeh.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo