Počitniška hiša Žvan

Počitniška hiša Žvan

Počitniška hiša Žvan se nahaja na odlični lokaciji v Bohinjski Bistrici, v bližini Vodnega parka Bohinj, trgovin, restavracij in avtobusne postaje. Bohinjsko jezero je oddaljeno 6 km, smučišče Vogel pa 11 km.

Hiša je samostojni objekt za 4 osebe z dvema spalnicama: ena z zakonsko posteljo, druga z dvema enojnima. Vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom, dnevni prostor ter kopalnico. Gostom je na voljo tudi pralni stroj.

V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkirišče in oprema za žar, kar omogoča prijetne družinske večere ob peki na prostem. V bližini hiše se nahajajo tudi številne sprehajalne in kolesarske poti, ki vodijo do čudovitih kotičkov Bohinja.

Bližnja okolica ponuja raznolike aktivnosti za goste, med drugim ribolov, pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe. V zimskih mesecih je smučanje, drsanje in tek na smučeh priljubljena dejavnost. Za goste so na voljo tudi brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih, kar omogoča enostavno raziskovanje okolice.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo