Zasebne sobe in apartma Andrej Odar

Zasebne sobe in apartma Andrej Odar

Zasebne sobe in apartma Andrej Odar se nahajajo v Srednji vasi, 4 km od Bohinjskega jezera in 9 km od smučišča Vogel. Družinsko smučišče Senožeta je le 1 km stran, v bližini pa je tudi kolesarska steza, ki vodi do Bohinjskega jezera in Bohinjske Bistrice. V vasi imate na razpolago tri gostišča in manjša živilska trgovina. Blizu so tudi slapovi Ribnice, ki vam vzamejo približno 30 minut. Ob poti teče potok Ribnica, ki prijetno hladi.

Na voljo so 4 dvoposteljne sobe z lastno kopalnico in hladilnikom ter apartma za 2 osebi. Apartma nudi tudi polno opremljeno kuhinjo ter lastno kopalnico. Vse enote vključujejo balkon. Iz sob lahko uživate v pogledu na gore in vrt. 

V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče. Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom so na voljo brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo