Apartmaji Alp

Apartmaji Alp sta dve hiši s skupaj štirimi apartmaji, vsi za 2-4 osebe. Vsi apartmaji združujejo funkcionalnost, udobnost in veliko mero domačnosti. Apartmaji imajo lastna parkirišča med apartmajskima hiškama, vrt z vrtno garnituro in žarom. Apartmaji so moderno opremljeni in imajo vse, kar gostje pričakujejo in potrebujejo (vsa potrebna kuhinjska oprema, posteljnina, brisače, SAT TV, Wi-Fi, zunanji žar za peko in vrtna garnitura).

Nastanitev je od Bohinjskega jezera oddaljena 2 minuti hoje. Apartmaji Alp se nahaja v Ribčevem Lazu, v Triglavskem narodnem parku, le 200 m od Bohinjskega jezera. Obdaja jih lepo urejen vrt z opremo za peko na žaru, ponuja pa apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom.
Vsi apartmaji vključujejo satelitsko in kabelsko TV z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico ter lastno kopalnico s prho ter sušilcem za lase. Uživate lahko v pogledu na gore in vrt, apartmaji pa nudijo tudi balkon ter vrtno sedežno garnituro.
Najbližja trgovina z živili in restavracija sta le nekaj korakov stran, v bližini pa lahko najdete tudi priložnosti za kolesarjenje, raftanje in pohodništvo. Vodni park Bohinj je 6 km stran, do smučarske žičnice pa so 5 km. V sklopu nastanitve lahko parkirate brezplačno.
Apartmaji Alp so odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo pohodništvo, rekreacija in pokrajina.

Ogled fotogalerije
Minimalno število nočitev je 3. Prosimo izberite več dni.
Pogovor z recepcijo