Počitniška hiša Dober Dan |

Počitniška hiša Dober Dan

Počitniška hiška »Dober dan« se nahaja v vasi Jereka v Bohinju, meri ca. 60 m2 in lahko gosti pet do osem oseb. Je klasična prosto stoječa alpska brunarica, dvonadstropna s kletjo, na parceli v velikosti ca 200 m2. Nudi brezplačno parkirišče, brezžični internet, teraso in vrt. Na voljo je kuhinja z opremo za samostojno pripravo jedi in vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in s hladilnikom, apartma ima lastno kopalnico s prho. Trgovina, pošta, restavracija, avtobusna postaja, vodni park z bazeni in savnami so oddaljeni 6 km. Družinam nudimo 10 % popust, za najem nad 10 dni 15% popust.

V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče. Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom je na voljo brezplačen Ski Bus do smučišč in po vaseh po Bohinju. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 58 km.

Ta nastanitev nudi možnost bivanja v poletni turistični sezoni. Za proste termine izberite datum, število oseb in filtrirajte ponudbo.

Ogled fotogalerije
Minimalno število nočitev je 3. Prosimo izberite več dni.
Pogovor z recepcijo