Uporabniške pravice

Pravice, povezane z osebnimi podatki, ki jih zbira Turistično društvo Bohinj ( TD Bohinj).

Kot oseba, na katero se podatki nanašajo, imate določene pravice, povezane z osebnimi podatki, ki jih o vas zbira TD Bohinj, Ribčev Laz 48, 4265 Bohinjsko jezero.

Splošni pogoji prijave na prejemanja e-novic:

S splošnimi pogoji prijave na prejemanje e-novic ,TD Bohinj , Ribčev Laz 48, 4265 Bohinjsko jezero, določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.

Na e-novice se lahko prijavijo fizične in pravne osebe, ki na spletnem mestu www.tdbohinj.si oddajo svoj e-naslov in se strinjajo s splošnimi pogoji prijave oz. uporabo svojih osebnih podatkov.

TD Bohinj spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varovalo skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Družba pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredovala ali razkrila tretjim osebam.

Soglasje za zbiranje, uporabo in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice na spletni strani www.tdbohinj.si :

· Se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic TD Bohinj. · TD Bohinj dovoljujem zbiranje, obdelovanje, uporabo in hranjenje posredovanih osebnih podatkov (to je zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, preklic, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimnost, izbris ali uničenje), skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007 UPB1).

Nameni zbiranja obdelave, hranjenja in uporabe podatkov je predvsem pošiljanje splošnih ponudb, uporabniku prilagojenih ponudb, reklamnega gradiva, vabil na dogodke ter obveščanje o različnih aktivnostih in novostih s strani TD Bohinj.

TD Bohinj bo pridobljene podatke uporabljalo predvsem za naslednje tržno komunikacijske namene: posredovanje ponudb, oglasnega materiala ter komunikacijo preko pošte, e-pošte, telefona, SMS-a (tudi za namen remarketinga – na način ciljanih oglasov preko elektronske pošte in/ali družbenih omrežij), za nagradne igre, za segmentacije, modeliranje in profiliranje potrošnikov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Odjava

TD Bohinj osebne podatke hrani v računalniški obliki. Na podlagi pisnega preklica uporabnika, se podatki izbrišejo.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Turistično društvo Bohinj, Ribčev Laz 48, 4265 Bohinjsko jezero.

 

Piškotki

Na spletnem mestu www.tdbohinj.si vam želimo zagotoviti vedno sveže, zanimive in pomembne informacije ob vsakem vašem obisku našega spletnega mesta, pri čemer si pomagamo s piškotki.  Piškotke obiskovalcev spremljamo anonimno in podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotki so datoteke, ki jih spletno mesto ustvari med vašim obiskom. V njih so shranjene nastavitve za spletno mesto, podatki o profilu in tudi ostali podatki. Njihovo shranjevanje je pod vašim popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabljate, hranjenje piškotkov omejite ali onemogočite. Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti naše spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenjujemo učinkovitost zasnove na svoji spletni strani.

Vrste piškotkov

  1. Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje naše spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na naši spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava na novice, prijava na dogodke,  nakupni proces, …).

  1. Izkustveni piškotki

Ti piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkušnje komponente naše spletne strani (npr. v katerem delu naše spletne strani se zadržite najdlje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

  1. Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo naši spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, bolj osebnostne funkcije. Ti piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na naši spletni strani.

  1. Oglasni ali ciljani piškotki

Te  piškotke sicer najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (zunanje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Ti piškotki omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Seznam piškotkov

  • _icl_current_language,
  • PHPSESSID,
  • woocommerce_cart_hash,
  • woocommerce_items_in_cart,
  • wp_woocommerce_session,
  • __cfduid (Tidio Chat),
  • _ga, _gat, _gid (Google Analytics),
  • datr, fr, sb, _fbp (Facebook)

 

 



Pogovor z recepcijo