RAZPIS GOSTIŠČE DANICA

Bohinjska Bistrica, 6.9.2021

RAZPIS ZA PROSTO DELOVNO MESTO NA PODROČJU GOSTINSTVO IN TURIZEM ZA GOSTIŠČE DANICA, DANICA BOHINJ d.o.o.

Ste pripravljeni dati 110% sebe, da bi vsem obiskovalcem z okusno hrano, prijaznim odnosom in postrežbo pripravili in naredili vabljivo ponudbo v Bohinju?

Ali radi delate v dinamičnem in okolju polnem vsakodnevnih izzivov? Če je vaš odgovor da, ste oseba, ki jo iščemo in vabimo medse.

Prisegamo na znanje, samoiniciativnost, odgovornost in predvsem dobre in poštene odnose.

 

Danica Bohinj d.o.o. razpisuje naslednja delovna mesta za Gostišče Danica:

  1. Delovno mesto: KUHAR (m/ž)
  2. Delovno mesto: POMOČNIK V KUHINJI (m/ž)

 

Pisne prijave z motivacijskim pismom, CV-jem in dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujemo najkasneje do vključno  17. 9. 2021 na naslov:

 

Danica Bohinj d.o.o.

Triglavska cesta 60

4264 Bohinjska Bistrica  

ali na: mojca.siljar@tdbohinj.si

Kontaktna oseba: Vodja Gostišča Danica Mojca Šiljar  (gsm: 041 860 249 )

O izbiri bomo kandidate obvestili v roku 15 dni od roka za oddajo pisnih ponudb na razpis.

 

KUHAR  (m/ž)

Opis del in nalog

  • Čiščenje, priprava in toplotna obdelava živil,
  • razdeljevanje živil in jedi na posamezne obroke, garniranje in dekodiranje jedi,
  • pripravo in izdelavo hladnih in toplih jedi ter sladic po dnevnih menijih in jedilnem listu,
  • poznavanje oziroma uporabo receptov za posamezne jedi,
  • poznavanje količinskih normativov za porabo živil in za posamezne obroke gotovih jedi ter poznavanje in upoštevanje prehrambnih vrednosti živil,
  • skrb za higieno in čistočo v kuhinji ter skrb za ustrezno hrambo živil,
  • priprava podatkov za dnevni obračun porabljenih živil ter o izdanih obrokih hrane in podatkov za sprotni pregled zalog,
  • sodelovanje pri pripravi in sestavljanje jedilnih listov, dnevnih menijev ter kalkulacij za posamezne jedi ali obroke,
  • redno spremljanje strokovnih novosti in prehrambnih smernic oziroma trendov sodobnih načinov prehranjevanja in uporabo le-teh,
  • skrb za delovanje kuhinje skladno z visokimi standardi in normativi… ipd.

 

Izobrazba 
V stopnja 

(alternativna izobrazba: IV stopnja, ustrezen NPK)

Trajanje zaposlitve 
nedoločen čas s poskusnim delom

Delovni čas 
polni delovni čas, neenakomerna razporeditev delovnega časa

Zahtevana funkcionalna znanja 

  • pasivno znanje vsaj enega tujega jezika
  • poznavanje tehnologije priprave hrane
  • vozniški izpit B kategorije

 

Želena funkcionalna znanja 

  • poznavanje standardov HACCP
  • poznavanje količinskih normativov

 

Sposobnosti/osebne lastnosti

 

  • natančnost, vztrajnost in doslednost pri delu
  • ročne spretnosti
  • psihofizične sposobnosti
  • sposobnost kritične presoje
  • sposobnost organizacije
  • inovativnost
  • komunikativnost

 

Drugi pogoji

 

  • dvoizmensko delo

 

Zahtevane delovne izkušnje

  • najmanj 1 leto     

 

Poskusno delo 

  • 2 meseca

 

POMOČNIK V KUHINJI (m/ž)

Opis del in nalog

  • Pomoč v kuhinji, pomivanje bele in kuhalne posode,
  • čiščenje, priprava in toplotna obdelava živil,
  • razdeljevanje živil in jedi na posamezne obroke, garniranje in dekodiranje jedi,
  • pripravo in izdelavo hladnih in toplih jedi ter sladic po dnevnih menijih in jedilnem listu
  • poznavanje oziroma uporabo receptov za posamezne jedi,
  • skrb za higieno in čistočo v kuhinji ter skrb za ustrezno hrambo živil,
  • skrb za delovanje kuhinje skladno z visokimi standardi in normativi,
  • delo z električnimi stroji,
  • skrb za higieno,
  • skrb za urejenost delovnega mesta,
  • skrb za izvajanje varstva in zdravja pri delu,
  • druga dela in naloge po nalogu nadrejenega

 

Izobrazba 
II stopnja NPK

 

Trajanje zaposlitve 
nedoločen čas s poskusnim delom

Delovni čas 
polni delovni čas, neenakomerna razporeditev delovnega časa

Zahtevana funkcionalna znanja 

  • osnovno poznavanje tehnologije priprave hrane
  • vozniški izpit B kategorije

 

Želena funkcionalna znanja 

  • poznavanje standardov HACCP

 

Sposobnosti/osebne lastnosti

 

  • natančnost, vztrajnost in doslednost pri delu
  • ročne spretnosti
  • psihofizične sposobnosti
  • inovativnost
  • komunikativnost

 

Drugi pogoji

 

  • dvoizmensko delo

 

Zahtevane delovne izkušnje

  • najmanj 1 leto     

 

Poskusno delo 

  • 2 meseca

 

DANICA BOHINJ, turizem, gostinstvo in trgovina, d.o.o.,

Triglavska cesta 60, 4264 Bohinjska Bistrica

Matična številka: 8779473000,

Davčna številka: SI60042702,

IBAN: SI56 6100 0002 4991 815 (odprt pri DH d.d.)