Pravljičarja pod Triglavom - Turistično društvo Bohinj :Turistično društvo Bohinj

Pravljičarja pod Triglavom

Je že res, da je v naravi vse manj ne razloženega in neznanega, a pridiha skrivnostnosti vseeno ne more potlačiti še tako utemeljen znanstvenikov ”hladni razum”. Legende se prenašajo iz roda v rod že tisočletja, duh gorskih bitij je prisoten vedno in povsod. Zakaj bi zatrli domišljijo in hrepenenja, ki nas vznemirjajo in nam radostijo življenje? Res ni mogoče, da se ”vkup vzamejo” tudi ti, ki so si drugače v laseh? o tem nas sicer preprečujejo stereotipi, a nič ni nemogočega – pa skujmo nove! V svetu drugačnih zgodb se ne glede na razlike pletejo povezave poštenih duš.” ( izsek iz knjige)

 

Knjiga Pravljičarija

Avtor: Kristina Menih

Izdal: Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana

Ob nakupu knjige, prejmete DARILO spominski magnetek.

 • Ponudba velja

  Kdaj: od 31.03.2020 do 31.12.2021

 • Cenik

  Cena z DDV: 17,90 EUR

 • Dodatne informacije

  Cena knjige je v EUR in vključuje DDV. Spominski magnetek je DARILO, ki ga stranka prejme ob nakupu. Cena ne vključuje strošek poštnine, ki znaša 3,80 EUR. 

  Preberite tudi: www.tdbohinj.si/splosni-pogoji

 • Splošni pogoji

  Nakup knjige je možen preko: 

  Dosegljivi smo vsak dan med 9:00 in 15:00 uro. Naročila prejeta do 15.ure, bodo odpremljena naslednji dan,  ob predhodnem plačilu na TRR. Doplačilo za poštnino je 3,80 EUR.

  V kolikor vas zanima več izdelkov, si jih vstavljajte v priljubljeno in pripravili vam bomo ponudbo!

  Način plačila je možen na naš TRR: SI56 0700 0000 0013 767 ali s kreditno kartico (potrebujemo številko, datum veljavnosti in CCV kodo).  Zaradi situacije ne sprejemamo gotovine. 

  Preberite tudi: www.tdbohinj.si/splosni-pogoji

Pogovor z recepcijo