Turistično društvo Bohinj

Turistični boni 2021

16 julija, 2021 9:24 dop Published by

Izkoristite vaš turistični bon v Bohinju, v neokrnjeni naravi v osrčju Triglavskega narodnega parka.

       

Vlada Republike Slovenije je za pomoč slovenskemu turizmu po epidemiji COVID-19, v letu 2020 namenila turistične bone v vrednosti 200 EUR za odrasle osebe in 50 EUR za otroke. Turistične bone bo mogoče koristiti do konca leta 2021. V letošnjem letu pa vsaka polnoletna oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30.6.2021 prejme 100 EUR, vse ostale osebe pa 50 EUR turističnega bona 21.

Kako najbolje izkoristiti turistični bon?
Turistični bon 2020 lahko izkoristite za nočitev ali nočitev z zajtrkom v apartmajih, počitniških hiškah, zasebnih sobah, hotelih, penzionih, na turističnih kmetijah, v kampih in podobnih nastanitvenih obratih. Turistični bon 2021 pa bo mogoče koristiti tako v turizmu, gostinstvu, športu in kulturi. Koriščenje bona za paketne aranžmaje ni mogoče.

Pomembno BON21
Ponudniki, pri katerih se bodo novi boni lahko unovčili, morajo biti na dan unovčitve bona vpisani v Poslovni register ter “kot glavno dejavnost po Standardni klasifikaciji dejavnosti Uredbe o standardni klasifikaciji dejavnosti” opravljati eno od predpisanih dejavnost.

Kako najlažje poiskati ponudnika nastanitev, pri katerem lahko unovčite svoj turistični bon?
V Turističnem društvu Bohinj vam nastanitev, kjer boste svoj novi bon lahko unovčili, poiščemo mi. Pošljite nam povpraševanje na [email protected], dopišite če želite nastanitev plačati s starimi ali z novimi boni in poslali vam bomo ponudbo.

Če spadate med tiste, ki ljubijo zeleno, čudovite razglede na Julijske Alpe in mir, ki ga ne boste našli drugje kot v osrčju narave, potem vas vabimo, da letošnje počitnice preživite v Bohinju. Na voljo imamo namestitvene kapacitete, ki so posejane po celem Bohinju. Bohinj je idealen kraj za krajše ali daljše počitnice z družino, s prijatelji ali za romantičen pobeg v dvoje. Nudi veliko možnosti preživljanja prostega časa v naravi, vrsto aktivnosti in naravnih ter kulturnih znamenitosti. 

Za vse bolj svobodomiselne priporočamo nastanitev v  Kamp Danica Bohinj****. Tam vas poleg zdrave eko miselnosti in trajnostne naravnanosti kampa in osebja, pričakuje tudi sporočilo tradicije v Pastirjevi deželi, ki se prav tako nahaja v kampu.

NOVO! Gostišče Danica
Bohinj ima s svojimi naravnimi danostmi in bogato tradicijo takšen čar, da si boste želeli ostati še kak dan dlje. Tudi na to smo mislili. V Gostišču Danica smo uredili pet avtentično zasnovanih sob in dva apartmaja. Vsaka soba pripoveduje svojo zgodbo o bohinjskih naravnih in kulturnih posebnostih. Tudi v Gostišču Danica lahko unovčite vaš turistični bon.

      

Rezervacijo zasebnih nastanitev v Bohinju ali parcele v Kampu Danica hitro in enostavno opravite kar preko spleta. 

Ponudbo apartmajev, počitniških hišic, zasebnih sob ali hotelov najdete na povezavi: https://tdbohinj.si/nastanitve/.  
Unovčevanje bonov je možno le za direktne rezervacije. Za rezervacije preko drugih spletnih portalov (Booking, Airbnb,…) pri večini naših ponudnikov, koriščenje bonov ni možno. Informacije kje lahko koristite vaš turistični bon lahko dobite pri nas na recepciji, zato predlagamo, da nas pred rezervacijo kontaktirate.
Za direktne rezervacije preko lastne spletne strani vam v TD Bohinj nudimo najboljše odpovedne pogoje.

Parcele v Kampu Danica pa lahko rezervirate na povezavi: https://tdbohinj.si/kamp-danica/

Za vse informacije smo vam na voljo na: 

Foto: Mojca Odar, Alan Kosmač, Avtokampi.si

Categorised in:

This post was written by infotd

Comments are closed here.