Turistični boni/Turistični voucherji - TD Bohinj

Turistični boni v Bohinju

Razgled na Bohinjsko jezero iz Peči

Turistični boni

Izkoristite vaš turistični bon/turistični voucher v Bohinju, v neokrnjeni naravi v osrčju Triglavskega narodnega parka.

        

Vlada Republike Slovenije je za pomoč slovenskemu turizmu po epidemiji COVID-19, v letu 2020 namenila turistične bone v vrednosti 200 EUR za odrasle osebe in 50 EUR za otroke. Turistične bone bo mogoče koristiti do konca junija 2022. V letu 2021 pa je vsaka polnoletna oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30.6.2021 prejela 100 EUR, vse ostale osebe pa 50 EUR turističnega bona 21. Tudi ti boni so bili podaljšani do konec junija 2022.

Kako najbolje izkoristiti turistični bon?
Turistični bon 2020 lahko izkoristite za nočitev ali nočitev z zajtrkom v apartmajih, počitniških hiškah, zasebnih sobah, hotelih, penzionih, na turističnih kmetijah, v kampih in podobnih nastanitvenih obratih. Turistični bon 2021 pa je mogoče koristiti tako v turizmu, gostinstvu, športu in kulturi. Koriščenje bona za paketne aranžmaje ni mogoče.

Pomembno BON21
Ponudniki, pri katerih se bodo novi boni lahko unovčili, morajo biti na dan unovčitve bona vpisani v Poslovni register ter “kot glavno dejavnost po Standardni klasifikaciji dejavnosti Uredbe o standardni klasifikaciji dejavnosti” opravljati eno od predpisanih dejavnost.

Kako najlažje poiskati ponudnika nastanitev, pri katerem lahko unovčite svoj turistični bon?
Turističnem društvu Bohinj vam nastanitev, kjer boste svoj novi bon lahko unovčili, poiščemo mi. Pošljite nam povpraševanje na [email protected], dopišite če želite nastanitev plačati s starimi ali z novimi boni in poslali vam bomo ponudbo.

Če spadate med tiste, ki ljubijo zeleno, čudovite razglede na Julijske Alpe in mi