Turistični boni

2 junija, 2020 12:17 pop Published by

Izkoristite vaš turistični bon v Bohinju, v neokrnjeni naravi v osrčju Triglavskega narodnega parka.

Vlada Republike Slovenije je za pomoč slovenskemu turizmu po epidemiji COVID-19, namenila turistične bone v vrednosti 200 EUR za odrasle osebe in 50 EUR za otroke. Turistične bone bo mogoče koristiti do konca leta 2020.

Kako najbolje izkoristiti turistični bon?
Turistični bon lahko izkoristite za nočitev ali nočitev z zajtrkom v apartmajih, počitniških hiškah, zasebnih sobah, hotelih, penzionih, na turističnih kmetijah, v kampih in podobnih nastanitvenih obratih. Koriščenje bona za paketne aranžmaje ni mogoče.

Če spadate med tiste, ki ljubijo zeleno, čudovite razglede na Julijske Alpe in mir, ki ga ne boste našli drugje kot v osrčju narave, potem vas vabimo, da letošnje počitnice preživite v Bohinju. Na voljo imamo namestitvene kapacitete, ki so posejane po celem Bohinju. Bohinj je idealen kraj za krajše ali daljše počitnice z družino, s prijatelji ali za romantičen pobeg v dvoje. Nudi veliko možnosti preživljanja prostega časa v naravi, vrsto aktivnosti in naravnih ter kulturnih znamenitosti. 

Za vse bolj svobodomiselne priporočamo nastanitev v  Kamp Danica Bohinj****. Tam vas poleg zdrave eko miselnosti in trajnostne naravnanosti kampa in osebja, pričakuje tudi sporočilo tradicije v Pastirjevi deželi, ki se prav tako nahaja v kampu.

 

Rezervacijo zasebnih nastanitev v Bohinju ali parcele v Kampu Danica hitro in enostavno opravite kar preko spleta. 

Ponudbo apartmajev, počitniških hišic, zasebnih sob ali hotelov najdete na povezavi: https://tdbohinj.si/nastanitve/.  
Unovčevanje bonov je možno le za direktne rezervacije. Za rezervacije preko drugih spletnih portalov (Booking, Airbnb,…) pri večini naših ponudnikov, koriščenje bonov ni možno. Informacije kje lahko koristite vaš turistični bon lahko dobite pri nas na recepciji, zato predlagamo, da nas pred rezervacijo kontaktirate.

Parcele v Kampu Danica pa lahko rezervirate na povezavi: https://tdbohinj.si/kamp-danica/. 

Za vse informacije smo vam na voljo na: 

 

 

Categorised in:

This post was written by infotd

Comments are closed here.