4- dnevno družinsko kampiranje = 1 BON |

4- dnevno družinsko kampiranje = 1 BON

Kamp Danica Bohinj je kraj, kjer si z družino zagotovo želite preživeti svoje počitnice. Kamp Danica Bohinj leži na obrobju Bohinjske Bistrice ob magični reki Savi Bohinjki in le nekaj kilometrov oddaljen od Bohinjskega jezera. Bohinjsko jezero je dostopno po glavni cesti v bližini kampa, kot tudi po kolesarski stezi, na katero je vstop tik ob kampu. Izbrana lokacija kampa prinaša popoln občutek odmaknjenosti in miru ter tako nudi prvovrstno doživetje narave. V kampu Danica Bohinj smo poskrbeli, da se za vsak trenutek, ob vsakem vremenu in za vse družinske člane zagotovo najde kaj zanimivega.

V kampu Danica Bohinj priporočamo ponudbo:  4- dnevno družinsko kampiranje =1 BON*

 

Otroci lahko uživajo ob igranju na igralih v kampu ali ob kampu, gugalnicah ali Pastirjevi deželi. Najmlajši pa so vabljeni v otroški vrtec s strokovnim varstvom, ki je letošnja novost kampa. Odrasli lahko svoje proste trenutke preživijo v športni dvorani Danica, kjer je uporaba rekvizitov in prostora za  aktivnosti kot so nogomet, košarka, namizni tenis in badminton za goste kampa Danica Bohinj popolnoma brezplačna. Čez dan priporočamo prosto zabavo ob vodi, kjer Sava Bohinjka postreže z zanimivimi skalnimi ovirami in nepopisnim veseljem ob vožnji z lastnimi blazinami. Ob večerih se otroci lahko zabavajo v športni dvorani Danica v kinu ob ogledu animiranih filmov ali pa na enem izmed dogodkov, ki jih pripravljamo v kampu Danica Bohinj in gostilni Danica. 

 

V kampu Danica Bohinj priporočamo ponudbo:  4- dnevno družinsko kampiranje =1 BON*

Ste vedeli?

Kamp Danica Bohinj je v projektu Moja dežela gostoljubna in lepa v letu 2018 in 2019 dosegel 1. mesto. Kamp Danica Bohinj prav tako sodeluje na glasovanju spletnega portala Avtokampi.si, ki vsako leto pripravi glasovanje Naj kamp Adria za najboljše kampe, mobilne hišice, glamping resorte in postajališča za avtodome v Sloveniji in na Hrvaškem. Tako glasovanje je potekalo tudi v letu 2019 in Kamp Danica Bohinj je ob tem zasedel odlično 2. mesto med slovenskimi kampi.

 

 

 • Kje in kdaj?

  Kje: Kamp Danica Bohinj

  4- dnevno družinsko kampiranje =1 BON* vključuje:

  •  4 nočitve za 2 odrasli osebi in 2 otroka od 7 -14 leta,
  • otroci do 6,99 let BREZPLAČNO (skupaj s starši),
  • električni priključek/noč 10 A BREZPLAČNO,
  • otroško počitniško varstvo s strokovnim varstvom BREZPLAČNO
  • uporaba športne dvorane Danica BREZPLAČNO (možno igranje nogometa, košarke, namizni tenis, badminton, vožnja s poganjalčki)

   

  Dodatna ponudba z doplačilom:

  • Zajtrk 7 € na osebo/dan

   

  Preverite tudi pester program počitniškega dogajanja: PROGRAM PRIREDITEV KAMP DANICA

  *1 BON= 200,00 € (vrednost turističnega bona za odrasle) 

  Kdaj: od 10.8.2020 0:00 do 23.8.2020 0:00

 • Cenik
  *1 BON (200,00 €)

  Cena za družino 2+2

  Nastanitev Termin 4 noči
  Kamp Danica Bohinj**** od 10.8. do 23.8. 1 BON (200,00 €) 
       
       

  Ponudba ne vključuje turistične takse in prijavnine. Cene so v EUR in vključujejo DDV. 

  *1 BON= 200,00 € (vrednost turističnega bona za odrasle) 

 • Dodatne informacije

  *1 BON= 200,00 € (vrednost turističnega bona za odrasle) . Namestitev je v coni B (neparceliran del). V kolikor je želja stranke bivanje na parceliranem delu je doplačilo za parcelo po ceniku. Rezervacija v coni B ni možna, možne pa so rezervacije v coni Premium, coni A in coni C. Pošljite svoje povpraševanje preko elektronske pošte: [email protected] ali telefona + 386 (0) 4 572 17 02. 

 • Splošni pogoji

  Turistična in promocijska taksa ter enkratna prijavnina na osebo ni vključeno v ponudbo. Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Rezervacija prostora ni možna. Plačilo s turističnim bonom se izvede na licu mesta.

Pogovor z recepcijo