Sproščujoč počitek ob Bohinjskem jezeru |

Sproščujoč počitek ob Bohinjskem jezeru

Ste si zamislili sproščujoč izlet v Bohinj, pa vam dolga pot do nas povzroča skrbi? Zanima vas, kdaj bo čas za počitek, ker vas v naslednjih dneh čaka naporen dan v službi ali doma?  Priporočamo vam, da se z nami dogovorite za nočitev, dopoldanski ali popoldanski počitek v apartmajih, ki so le 50 metrov oddaljeni od Bohinjskega jezera.

 

 • Kje in kdaj?

  Kje: Ribčev Laz, Bohinjsko jezero

  Ponudba velja za čudovito preurejene apartmaje, ki se nahajajo v neposredni bližini Bohinjskega jezera. Pridih tradicionalnosti in domačnosti je moč začutiti zaradi opremljenosti  z izdelki, ki so pridobili certifikat Bohinjsko/From Bohinj. Trije sodobno opremljeni apartmaji nudijo prijetno bivanje od dve do štiri osebe. Gosti v apartmajih uživajo v popolnoma opremljeni kuhinji z mikrovalovno pečico, hladilnikom in pomivalnim strojem. Vsak apartma ima lastno kopalnico s prho, sefom in klimo. Gostom so na voljo še brezplačni brezžični internet, brezplačno parkirišče, pozimi pa tudi brezplačen avtobusni prevoz do smučišč. V bližini apartmajev so avtobusna postaja, pošta, bankomat, trgovina in restavracije.

  Kdaj: od 1.10.2020 9:00 do 24.12.2020 8:00

 • Cenik
  62,00 EUR

  Cena vključuje: Nočitev v apartmaju TD Bohinj**** za 2 osebi. 

  Dodatne možnosti za doplačilo (po dogovoru):

  • Pristojbina za pot k razgledni točki slapa Savica
  • Kosilo ali večerja v gostilni Danica
  • *Bohinjska gajbica – lokalni izdelki za prvi zajtrk

  Cene so v EUR in vključujejo DDV. Turistična taksa ni vključena v ceno. Cena je informativna in se lahko spremeni!

 • Dodatne informacije

   Turistično društvo Bohinj, Ribčev Laz 48, 4265 Bohinjsko jezero, t: +386 (0)4 574 60 10, f: +386 (0)4 572 33 30, e: [email protected]

 • Splošni pogoji

  Rezervacija paketa, potrjena s plačilom akontacije, je možna do 24 ur pred prihodom.Turistična in promocijska taksa ter enkratna prijavnina na osebo ni vključena v paket in se plača pri ponudniku nastanitve. Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.

  Splošni pogoji in določila

Pogovor z recepcijo