Nastanitve - Iskanje - TD Bohinj :Turistično društvo Bohinj
Datum bivanja
-Izberi datum prihoda in odhoda
Datum bivanja
-Izberi datum prihoda in odhoda
Tip
Lokacija
Min. kategorija
Cena/noč od
Število oseb
Lastnosti namestitve
Koča Stan

Koča Stan

že od 85€ / noč

Koča Stan v Kampu Danica, idealno zatočišče za ljubitelje narave in udobja ob Bohinjskem jezeru. S sodobno opremo, certificiranimi Bohinjskimi izdelki ter bližino osrednjih znamenitosti in storitev, je to nepozabno doživetje za 2 osebi.

Apartma pri Bizjaku
že od 61€ / noč

Brezplačno parkirišče, Wi-fi idealno izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje.

Apartmaji Preželj
že od 48€ / noč

Apartmaji se nahajajo stran od jezerskega vrveža, vendar le 500 metrov od Bohinjskega jezera, z enostavnim dostopom do kolesarskih poti, izposoje opreme in bližnjih naravnih znamenitosti. Z balkonov se razprostira čudovit razgled na Triglav in Bohinjsko hribovje.

Apartma Boltar
že od 79€ / noč

Samostojna hiša se nahaja na mirnem območju v vasi Stara Fužina pri Mostnici. Apartma je nad garažo in je primeren za 4 osebe, z balkona pa je čudovit razgled na reko Mostnico in okolico. V bližini so trgovine, avtobusno postajališče in restavracije, kar vam omogoča enostaven dostop do vsega, kar potrebujete.

Apartma Malej
že od 47€ / noč

Apartma se nahaja v Triglavskem narodnem parku, 200 m od Bohinjskega jezera. Samostojna hiška za 3 osebe z balkonom, vrtom in otroškimi igrali.

Apartma pri Andreju – Pod Goro
že od 88€ / noč

Apartma vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom. Enota ima lastno kopalnico s tušem. Apartma ima balkon, kjer lahko uživate v pogledu na gore in vrt.

Apartmaji Kocjanc
že od 59€ / noč

Apartmaji se nahajajo v Srednji vasi, le 4 km od Bohinjskega jezera. Poleg udobnih apartmajev lahko v vasici uživate v lokalni kulinarični ponudbi v treh gostiščih ter občudujete čudovit razgled na Bohinjsko dolino in gore iz bližnje cerkve.

Apartmaji Matej Cvetek
že od 78€ / noč

Apartmaji v vasi Stara Fužina, le 1 km od Bohinjskega jezera, s trgovino, avtobusno postajo in kolesarsko stezo v bližini za enostavno raziskovanje okolice. Vsak apartma ima pogled na gore, balkon in popolno opremljeno kuhinjo.

Počitniška hiša Taler
že od 160€ / noč

Odkrijte počitniško hišo v samem srcu Triglavskega narodnega parka, le nekaj korakov stran od Bohinjskega jezera. Idilična hiška s prostorom za pet oseb, popolnoma opremljeno kuhinjo, vrtom z otroškimi gugalnicami ter neposrednim dostopom do številnih aktivnosti na prostem, vključno s pohodništvom, kolesarjenjem in smučanjem na smučišču Vogel, ki je oddaljeno le 500 metrov.

Apartma pri Bregarju
že od 80€ / noč

Wifi, ena spalnica, odlično izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje

Apartma Ivano
že od 79€ / noč

Apartma za 4 osebe v mansardi hiše se nahaja v Srednji vasi, 4 km od Bohinjskega jezera. V bližini so družinsko smučišče Senožeta, kolesarska steza, trgovina in restavracija.

Apartmaji Taler
že od 70€ / noč

Apartmaji vasi Studor ob kolesarski stezi, le 3 km stran od Bohinjskega jezera. Odkrijte bližnje aktivnosti na prostem, obiščite ranč Mrcina in muzej Oplenova hiša ter uživajte v lokalnih dobrotah, kot so bohinjski sir in bohinjski česen, ki so na voljo v sosednji hiši.

Apartmaji Fartek
že od 54€ / noč

Nahajajo se le 3 km od Bohinjskega jezera in 7 km od smučišča Vogel, z avtobusno postajo tik pred objektom. Na voljo so 3 prostorne enote, vsaka opremljena s kuhinjo, lastno kopalnico in balkonom. Gostom so na voljo tudi skupni vrt, oprema za peko na žaru ter brezplačno parkirišče.

Apartma Košnik PERUNIKA
že od 66€ / noč

V mansardi hiše v vasici Brod se nahaja 55 m2 velik apartma z 2 spalnicama, balkonom in čudovitim razgledom na Savo Bohinjko, gore ter okolico. Gostom je na voljo izposoja koles in sproščanje v bližnjem sadovnjaku s hiško.

Apartma Zalokar
že od 74€ / noč

Le nekaj korakov od jezera vam nudimo samostojni apartma za 3 osebe s popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in teraso s čudovitim razgledom. Uživajte v pohodništvu, kolesarjenju, vodnih športih, smučanju in drugih aktivnostih v čudoviti okolici Bohinja.

Apartma Hiša 6
že od 80€ / noč

Sodobno opremljen apartma za 2 osebi s teraso, vrtom in brezplačnim parkiriščem ter idealno lokacijo za raziskovanje Triglavskega narodnega parka. Enostaven dostop do pohodniških in kolesarskih poti ter številnih drugih športnih aktivnosti.

Sobe Ličef
že od 42€ / noč

Sobe se nahajajo v Bohinjski Češnjici, le 6 km od Bohinjskega jezera, z lastno kopalnico, balkonom in hladilnikom v vsaki od 4 enot. Po predhodnem dogovoru je na voljo tudi samopostrežni zajtrk.

Turistična kmetija pri Miklavu
že od 46€ / noč

Turistična kmetija se nahaja v Stari Fužini, v bližini Bohinjskega jezera. Na voljo je 7 različnih apartmajev, skupna terasa, oprema za peko na žaru, vrt in igrala za otroke. Je odlično izhodišče za raziskovanje okolice, saj mimo nje vodi kolesarska steza, ki vas popelje do Bohinjskega jezera in drugih točk po Bohinju.

Sobe Odar Andrej
že od 42€ / noč

Nastanitev vključuje 4 enote, vključno z dvoposteljno sobo v mansardi hiše, sobo z zakonsko posteljo in balkonom ter apartma za 2 osebi. Blizu so tudi gostišča, trgovina in slapovi Ribnice, na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče.

Apartmaji Darinka Mencinger
že od 47€ / noč

Nastanitev ponuja dva apartmaja za 3-4 osebe, s lepim razgledom na gore. V bližini se nahajajo kolesarska steza, avtobusna postaja in Bohinjsko jezero. Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Apartma Markič
že od 80€ / noč

Brezplačno parkirišče, Wi-fi, idealno izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje.

Apartmaji Dominika Štros
že od 79€ / noč

Apartmaji se nahajajo v vasi Stara Fužina, ki je idilična vasica, obdana z gorami in Bohinjskim jezerom, ki nudi mirno okolje ter izjemne možnosti za pohodništvo, kolesarjenje in raziskovanje narave. Vsak apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo in lastno kopalnico.

Apartmaji Arh Matilda
že od 78€ / noč

Apartmaji se nahajajo na obrobju Bohinjske Bistrice na mirni lokacijo in ponujajo velike in prostorne enote z balkonom. Lokacija je idealna za sprehode, izlete v gore ter kolesarstvo, saj je obdana z naravo in številnimi potmi.

Sobe Resman
že od 55€ / noč

Wifi, zajtrk, v bližini Bohinjskega jezera, odlično izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje

Kmetija Soklič
že od 41€ / noč

Brezplačno parkirišče, wifi, igrala za otroke

Apartma CRYSTAL AURA 2
že od 88€ / noč

Udoben apartma v pritličju, velik 52 m2, ki se nahaja v mirnem okolju, obdanem z naravo. Opremljenost apartmaja in čudovita terasa omogočata sprostitev in uživanje na prostem, ob tem pa gostom zagotavlja tudi garažo za shranjevanje opreme ter dobrodošlico hišnim ljubljenčkom.

Gostišče Danica
že od 93€ / noč

Novo v Bohinju! Nočitev z zajtrkom, brezplačno parkirišče, wifi, restavracija

Apartmaji Katarina Cvetek
že od 80€ / noč

Wifi, v bližini kolesarske steze, odlično izhodišče za kolesarjenje in pohodništvo

Apartma Cvetek Matilda
že od 123€ / noč

Apartma je le 500 m od Bohinjskega jezera, ki je odlično izhodišče za raziskovanje narave s številnimi planinskimi potmi in kolesarskimi stezami v bližini. S tremi ločenimi spalnicami in kopalnicami ter popolnoma opremljeno kuhinjo, vam zagotavlja bivanje za 6 oseb. V sklopu nastanitve je na voljo tudi vrt s teraso.

Apartma Zupanc Marija
že od 54€ / noč

Apartma se nahaja v mirnem delu Stare Fužine in je primeren za 2 osebi z možnostjo dodatnega ležišča. Ponuja čudovit razgled na reko Mostnico in Triglav, le kratek sprehod pa vas loči od trgovin, restavracij in avtobusne postaje.

Apartma Metka
že od 88€ / noč

Apartma se nahaja v Stari Fužini ponuja udobno nastanitev na mirni lokaciji ob reki Mostnici, le korak stran od Bohinjskega jezera. Primeren je za 4 osebe, s popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico in čudovitim razgledom na gore ter vrt.

Apartmaji Zupanc Ivanka
že od 98€ / noč

Odkrijte apartmaje na mirni lokaciji v vasi Ukanc, le nekaj korakov od Bohinjskega jezera. Uživajte v prostornem vrtu s teraso, žarom in otroškim igriščem, opremljenim z gugalnicami ter mrežo za odbojko ali badminton.

Hišica Pri Srni
že od 110€ / noč

Brezplačno parkirišče, Wi-Fi, idealno izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje.

Apartmaji Colja
že od 66€ / noč

V Bohinjski Bistrici na mirni lokaciji. Udobna in svetla apartmaja, vsak s popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico ter čudovitim razgledom na gore in vrt. Idealen kraj za ljubitelje pohodništva, kolesarjenja in drugih športnih aktivnosti.

Počitniška hiša Žvan
že od 87€ / noč

Samostojna hiška z dvema spalnicama v Bohinjski Bistrici, v bližini trgovin, avtobusne postaje in Vodnega parka Bohinj. Na voljo je terasa, oprema za žar in brezplačno parkirišče.

Apartmaji Žvan
že od 99€ / noč

Brezplačno parkirišče, Wifi, zajtrk, v bližini kolesarske steze in Save Bohinjke, domače živali dobrodošle

Brunarica na Goreljeku
že od 134€ / noč

Na Pokljuki, dve spalnici, idealno izhodišče za pohodništvo

Apartmaji Korošec Breda
že od 70€ / noč

Na mirni lokaciji v Triglavskem narodnem parku, le 15 minut hoje od Bohinjskega jezera in ob kolesarski poti. Apartma je primeren za 3 osebe in ponuja eno spalnico, balkon s čudovitim razgledom na gore, brezplačno parkirišče in brezžični internet.

Apartmaji Zvezda
že od 98€ / noč

Idilična namestitev v mirnem Ukancu, le 500 m od Bohinjskega jezera, s priročno bližino restavracije Ukanc, Zlatorogove pravljične dežele in avtobusne postaje. Uživajte v čudovitem razgledu na Pršivec in Vogel iz svojih sob ter raziskujte velik vrt s teraso, otroškim igriščem in možnostjo sprejema hišnih ljubljenčkov.

Apartmaji Verica Ceklin
že od 60€ / noč

Odkrijte apartmaje le nekaj korakov od Bohinjskega jezera, ki jih lahko dosežete peš ali s kolesom. Z lastnim vhodom in bližino trgovine, kolesarske steze, restavracije ter avtobusne postaje, so apartmaji popolna izbira za vaše bivanje. Poleg tega lahko uživate na vrtu, opremljenem opremo za peko na žaru.

Apartma in soba Mateja Kovačič
že od 42€ / noč

Enoti sta locirana na začetku vasi Stara Fužina, ob slikoviti cerkvi, le nekaj korakov od Bohinjskega jezera. Uživajte na balkonu s čudovitim razgledom, brezplačnim parkiriščem ter številnimi možnostmi za športne aktivnosti v neposredni bližini.

Apartma CRYSTAL AURA 1
že od 115€ / noč

V pritličju in mansardi se nahaja prostoren apartma, ki obsega 80 m2. Ponuja dve udobni spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in dve kopalnici. Gostom so na voljo tudi garaža, terasa in balkoni z razgledom na okoliško naravo, kar omogoča sproščujoč oddih v mirnem okolju.

Počitniška hiša Uskovnica
že od 90€ / noč

Hiška je primerna za 4 osebe in ponuja vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Nahaja v osrčju Triglavskega narodnega parka, kar je idealno izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in druge aktivnosti v naravi. S terase uživajte v nepozabnih razgledih na okoliške hribe ter bližino planinske koče na Uskovnici.

Apartmaji pri Urhu
že od 42€ / noč

Nahajajo se le 1 km od jezera in ponujajo 4 nastanitvene enote. Bližina jezera, kolesarske steze, trgovine, avtobusne postaje in restavracije ter številne možnosti za aktivnosti v naravi so idealne za nepozaben oddih.

Apartma Alpinea
že od 89€ / noč

Nahaja se le nekaj minut hoje od Bohinjskega jezera in ponuja udobno bivanje. Poleg tega so v bližini trgovina, pošta in avtobusna postaja, kar omogoča priročno dostopnost do vsakodnevnih potreb.

Apartma Planika
že od 47€ / noč

Apartma se nahaja v neposredni bližini Bohinjskega jezera v mirnem delu vasi Stara Fužina, s pogledom na jezero in hribovje. Primeren je za 4 osebe in ima popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in balkon.

Apartmaji Omahen
že od 66€ / noč

Apartmaja Rodica in Triglav nudita namestitev za 5 oseb v Stari Fužini, v bližini kolesarske steze in Bohinjskega jezera. V vsaki enoti je balkon, s katerega lahko občudujete vrt, potok Mostnico in bližnje gore.

Alpski cvet – Apartmaji Gorenc
že od 55€ / noč

Odlično izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje, v bližini Vodnega parka Bohinj

Apartmaji Ana Kocjanc
že od 47€ / noč

V Srednji vasi se nahajata dva apartmaja z balkonom in teraso, ki ponujata čudovit razgled na Bohinjske hribe in gore. Uživajte v neposredni bližini družinskega smučišča Senožeta, slapov Ribnice, številnih pohodniških poti in kolesarske poti do Bohinjskega jezera.

Počitniška hiša Zupanc
že od 170€ / noč

Wifi, dve spalnici, brezplačen najem koles, pogled na gore, bližina kolesarske steze

Prenašanje...