Apartma Alpinea

Apartma Alpinea

Apartma Alpinea se nahaja v odlični lokaciji, le nekaj minut hoje od Bohinjskega jezera, kar je zagotovo ena izmed najlepših naravnih znamenitosti Slovenije. Poleg tega pa je tudi v neposredni bližini trgovine, pošte in restavracij, kar je zelo priročno za vsakodnevne potrebe.

Apartma je opremljen s popolno kuhinjo, v kateri si lahko pripravite obroke po lastni izbiri. Tako boste lahko uživali v okusnih obrokih kar v vašem apartmaju. Poleg tega pa imate tudi brezplačen Wi-Fi in SAT TV, kar vam omogoča, da ste povezani z ostalim svetom tudi med počitnicami.

Vrt s pokritim paviljonom je zagotovo prijeten kotiček, kjer se lahko sprostite in uživate v naravi. Bližnja okolica pa ponuja obilo priložnosti za različne aktivnosti, tako da vam nikoli ne bo dolgčas. Če ste ljubitelj zimskih športov, boste zagotovo uživali v bližnjem smučišču Vogel, ki je oddaljeno le 5 km.

Vsekakor je apartma Alpinea odlična izbira za vse, ki si želijo udobno in prijetno bivanje v neposredni bližini narave in obilo aktivnosti. Gostom so na voljo tudi brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo