Apartmaji JULIA

Apartmaji JULIA

Apartmaji JULIA se nahajajo v mirnem okolju Bohinjske Češnjice, le nekaj kilometrov od Bohinjskega jezera. Na voljo imamo 2 apartmaja. V dveh ločenih spalnicah z zakonskima posteljama lahko prespijo štiri osebe. Po dogovoru nudimo 2 dodatni ležišči z doplačilom. Apartma ima še veliko kuhinjo z jedilno mizo in dnevnim kotičkom, kjer se lahko na kavču gostje sprostijo ob gledanju televizije ali igranju videoiger. Kopalnica ima tuš in masažno kad. Na terasi pred apartmajem pa se gostje sprostijo na udobnih ležalnikih ob lepem razgledu na okoliške travnike in gore. Nastanitev sprejema tudi kužke.

Apartma Sivka je studio, nahaja se v pritličju in ima lasten vhod. V apartmaju je zakonska postelja, kuhinja, kopalnica s tušem in WC-jem in jedilni kot.

V neposredni bližini apartmajev je asfaltirana kolesarska steza, ki poteka do obale Bohinjskega jezera in naprej do Bohinjske Bistrice. Za vse pohodnike, pa so apartmaji JULIA izvrstno izhodišče za lažje ali težje pohode po okoliških hribih in gorah. V zimskem času v bližini apartmajev deluje urejeno družinsko smučišče Senožeta, za vse zahtevnejše smučarje pa le nekaj kilometrov oddaljeno visokogorsko smučišče Vogel do katerega se povzpnete z nihalko.

V večjem apartmaju je gostom na voljo: kuhinjska oprema (kuhinjski pribor, posoda), električni grelnik vode, mikrovalovna pečica, steklokeramično kuhališče, pečica za pečenje, pomivalni stroj, večji hladilnik z zamrzovalnikom, posteljnina, brisače, tuš / kad z masažo za noge, WC, terasa z dvema ležalnikoma in jedilnim prostorom, LCD TV s kabelskimi programi, igralna konzola Playstation z veliko igrami, brezplačni brezžični (WiFi) internet, možnost koriščenja velike zelenice za igre, brezplačno parkirišče ob apartmajih. 

Studio apartma nudi: tuš / WC, kuhinjska oprema (kuhinjski pribor, posoda…), štedilnik (steklokeramični), hladilnik (veliki hladilnik z zamrzovalnikom), posteljnina, brisače, LCD TV s kabelskimi programi, brezplačni brezžični (WiFi) internet, ogrevanje, možnost koriščenja velike zelenice za igre, brezplačno parkirišče ob apartmajih, domače živali niso dovoljene.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo