Apartmaji Preželj

Apartmaji Preželj

Bivajte v središču destinacije Bohinj

 

Se želite umakniti od mestnega vrveža ali pa uživati v lepotah Triglavskega parka?

Potem so Apartmaji Preželj prava odločitev za vas. So odmaknjeni od jezerskega vrveža, a vendarle tako blizu jezera, da lahko pred hišo brezplačno parkirate avto in se podate peš na pot, saj je jezero oddaljeno le nekaj minut hoje (500 m) ali pa se peljete s kolesom ob jezeru vse do Ukanca ali po kolesarski poti skozi vasi okoli Bohinja.

Na voljo so 4 enote:

  • apartma s tremi spalnicami
  • apartma za 2 osebi
  • apartma za 3 osebe
  • apartma studio za 2 osebi

 

Vsi apartmaji imajo balkon, na katerih lahko uživate ob pogledu na gore, na eni strani na Triglav in triglavsko pogorje, na drug strani na spodnje bohinjske gore, od Vogla vse do Črne prsti.

 

Apartmaji imajo že dolgo tradicijo, lastniki jih oddajajo od leta 1986. V opremi prevladuje naravni les, ki daje občutek domačnosti a so kljub temu opremljeni sodobno in z vsem, kar potrebujete za udobno bivanje. V kuhinji je vse kar zahteva današnja kuhinja: hladilnik, mikrovalovna pečica, kuhalna plošča, opekač kruha, kavni filter aparat, kafetiera in grelnik za vodo, pečico in pomivalni stroj. Vsaka soba ima zasebno kopalnico s prho, v njih so na voljo brisače, toaletni papir, milo, šampon in sušilec za lase. Nudijo brezplačen Wi-Fi ter satelitsko TV z ravnim zaslonom.

 

Na vrtu s pogledom na Triglav si privoščite ležanje na ležalnikih ali si s pomočjo opreme za žar pripravite piknik.

Bivanje si lahko popestrite z raznimi športi, le nekaj metrov stran se nahaja izposojevalnica koles, čolnov… Apartmaji so odlična izhodiščna točka za sprehode in planinarjenje. Lahko se prepustite kulturi in si ogledate Planšarski muzej v Stari Fužini (1 km), Oplenovo hišo v vasi Studor (3 km) ali Muzej Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici (5 km).

 

Le nekaj metrov stran je avtobusna postaja, od koder se lahko pripeljete do železniške postaje v Bohinjski Bistrici (in dalje z vlakom do Gorice ali do Bleda, Ljubljane…) ter do drugih vasi Bohinja, spodnje postaje Vogla in vse do Soriške planine in Pokljuke.

 

Apartmaji so 6 km oddaljeni od Aquapark&Wellness Bohinj, 25 km od Bleda in 87 km od Ljubljane. Najbližje letališče (Jožeta Pučnika – Ljubljana) je oddaljeno 59 km.

 

Odlična in mirna lokacija, prijetni in udobni apartmaji ter gostoljubje so razlogi, da se v apartmajih Preželj lahko počutite kot doma.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo