Apartmaji TD Bohinj

Apartmaji TD Bohinj

Apartmaji TD Bohinj se nahajajo 50 m Bohinjskega jezera, 20 m od avtobusne postaje, v bližini pa so pošta, bankomat, trgovina in restavracije. Objekt ponuja nastanitvene enote z opremo za samostojno pripravo hrane in brezplačnim brezžičnim internetom.

Na voljo so 3 enote:

  • apartma studio za 3 osebe
  • apartma za 4 osebe z eno spalnico
  • apartma za 3 osebe

Apartmaji vključujejo popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in s hladilnikom, vsak apartma ima lastno kopalnico s prho, sef in klimo. V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkirišče, prostor za kolesa/smuči in sušilec za smučarske čevlje. Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom so v poletnih in zimskih mesecih na voljo brezplačni avtobusni prevozi po vaseh po Bohinju. Na licu mesta pa lahko kupite tudi smučarske karte, ribolovne dovolilnice in različne ugodnosti. Na voljo je tudi izposoja koles. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 60 km.


DODATNA PONUDBA za naše goste:

ZAJTRK

Bohinjski zajtrk – okusite pristen Bohinjski zajtrk za dober začetek dneva. Certificiran Bohinjski zajtrk vam ponudnik dostavi do apartmaja vsak dan med 8:00 in 9:30 po predhodnem naročilu. Več informacij in postopek za naročilo najdete tukaj.

Bife zajtrk si lahko privoščite tudi v sosednjem Hotelu Jezero.

VEČERJA

Bife večerja z vključeno neomejeno pijačo je za naše goste na voljo v Hotelu Jezero. Vključena pijača zajema pivo, vino, sokove in vodo.

BAZEN IN SAVNA V SOSEDNJEM HOTELU

V Hotelu Jezero je za naše goste po posebni ceni na voljo uporaba savne in bazena.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo