Turistična kmetija pri Miklavu

Turistična kmetija pri Miklavu

Turistična kmetija pri Miklavu je očarljivo zatočišče v Stari Fužini, z zgolj 800 metri oddaljenosti od Bohinjskega jezera, kar omogoča popolno harmonijo med naravo in udobjem. Nudijo vam lepo opremljene apartmaje, kjer boste zagotovo našli pravo udobje.

Na voljo je 7 enot:

  • apartma studio za 3 osebe 
  • apartma s pogledom na gore za 3 osebe
  • apartma – dve etaži za 5 oseb
  • apartma z dvema spalnicama 
  • apartma s pogledom na gore za 4 osebe
  • apartma za 2 osebi
  • dvoposteljna soba z balkonom in ločeno kuhinjo 

 

V drugem nadstropju hiše se nahajata dva apartmaja s popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in spalnico, ki bodo zadovoljili vaše potrebe po udobju in prostoru. V prvem nadstropju hiše pa je na voljo še en apartma s lastno popolnoma opremljeno kuhinjo, spalnico in kopalnico, ki vam omogoča večjo zasebnost.

Če si želite popolne zasebnosti, imate na voljo tudi studio za tri osebe, ki se nahaja v pritličju prizidka in ima lasten vhod. Ta studio vključuje spalnico, kopalnico in popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico.

V prvem nadstropju prizidka se nahajata še dva prostorna dvoetažna apartmaja, ki prav tako vključujeta popolnoma opremljeno kuhinjo, udobno spalnico in kopalnico. Oba apartmaja ponujata obilo udobja za sprostitev.

Še en očarljiv dvoetažni apartma s svojim vhodom se nahaja v glavni hiši. V njem boste uživali v popolnoma opremljeni kuhinji, spalnici v zgornjem nadstropju (ki vključuje tudi prijeten balkon) ter lastni kopalnici.

Vse enote imajo svoje balkone, poleg tega pa je na voljo tudi velika skupna terasa, kjer se lahko družite, oprema za peko na žaru, čudovit vrt ter igrala za otroke.

Za vaše vozilo je na voljo brezplačno parkirišče neposredno ob kmetiji.

Okolica kmetije ponuja številne možnosti za aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodni športi. Pozimi pa lahko uživate v smučanju, drsanju in teku na smučeh, saj je gostom na voljo brezplačen smučarski avtobus do smučišč in po vasicah v Bohinju.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo