Vikend športa v Bohinju - TD Bohinj

Vikend športa v Bohinju

Vikend športa v Bohinju – rezervirajte si datuma 4. in 5. junij!

Športne navdušence in družine, ki svoj prosti čas radi preživljate v naravi, vabimo v osrčje Triglavskega narodnega parka.

Turistično društvo Bohinj skupaj z ŠD Avgust Gašperin Stara Fužina, Turizmom Bohinj in Hotelom Bohinj za vse vas pripravlja »Vikend športa v Bohinju«. Dogodek, umeščen v Mednarodni festival alpskega cvetja, je razdeljen na dva dneva. V soboto, 4. junija, se bodo lahko družine udeležile pohoda okoli Bohinjskega jezera, ki bo tematsko povezan z alpskim cvetjem, rekreacijo, zabavo za najmlajše in seveda dobro hrano. Ker spodbujamo trajnostno mobilnost, za udeležence pohoda ponujamo tudi možnost brezplačne vožnje s panoramsko ladjo iz Ukanca v Ribčev Laz. Otroci se bodo lahko udeležili tudi otroškega teka. Dogodek je brezplačen.
Več informacij o dogodku spremljajte na Facebook dogodku: Vikend športa v Bohinju

V nedeljo, 5. junija, pa se bo odvil že tradicionalni Tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera, letos sicer v novi preobleki. Poleg klasičnega 11-kilometrskega teka okoli Bohinjskega jezera, se lahko tekači prijavijo tudi na 20-kilometrski trail tek.
Informacije o dogodku, cenah in prijavi spremljajte na spletni strani https://www.tek4src.si/.

Foto: Vito Arh, Mojca Odar

  • Kje in kdaj?

    Kje: Bohinj

    Kdaj: od 4.6.2022 9:00 do 5.6.2022 15:00

  • Program

    Družinski pohod okoli Bohinjskega jezera, animacije za otroke, otroški tek in tek 4 srčnih mož.

Lokacija: Kje smo
Pogovor z recepcijo