Počitnice Bohinj - Zima v Bohinju - TD Bohinj :Turistično društvo Bohinj

Počitnice Bohinj – Zima v Bohinju

Če še ne veste, kam bi se to zimo odpravili na počitnice, vam predstavljamo odlično rešitev. Bohinj v zimskem času postane zasnežena pravljica s posebno energijo, ki je ne smete zamuditi in vam ponuja 1001 razlog za obisk. Zakaj si ne bi nabrali moči v naravnem ambientu z odlično kulinariko, ki jo ponujajo številne gostilne in kmečki turizmi v bližnji okolici? Prepričani smo, da bodo navdušeni tudi vaši otroci, saj počitnice v Bohinju obljubljajo veliko izbiro aktivnosti v naravi, med katerimi je zagotovo najpomembnejše smučanje. 


V Bohinju in okolici se nahajajo najbolj priljubljena smučišča v Sloveniji. Smučarski center Vogel in Soriška planina slovita po bogati in pestri ponudbi, ki jo zaokrožujejo ugodne cene. Smučarske proge so lepe in urejene z obilico sonca, izjemna panorama pa še nikogar ni pustila hladnega. Na zimske počitnice v Bohinju vabijo tudi manjša smučišča, kot so Senožeta, Kozji hrbet in Družinski center Pokljuka.

Pustite se začarati - zima v Bohinju vabi na nepozabne počitnice!

Zakaj na zimske počitnice v Bohinj?

Ker vas v ugodnih zimskih razmerah čaka:
- 6 smučarskih centrov za različne tipe smučarjev in deskarjev na snegu z urejeno infrastrukturo in ostalimi storitvami (smučarska šola, otroški vrtec, ski servisi...)
- več kot 70 km urejenih tekaških prog (3 km osvetljene za nočni tek na smučeh) po celotnem Bohinju
- urejena in brezplačna drsališča
- urejena sankališča
- brezplačen ski bus do smučišč in nazaj – tako se izognete gneči na parkiriščih 
- zanimive in adrenalinske aktivnosti na snegu (krpljanje, snežni rafting, ledeno plezanje, turna smuka, sankanje, zimsko jahanje...) 
- odlična in ugodna wellness ponudba
- odlična domača hrana


Počitnice želite preživeti v Bohinju vendar ne smučate? Vpišite se v smučarsko šolo ali pa doživite pravo zimsko pustolovščino malo drugače. V našem info centru vam bomo svetovali kaj vse lahko še počnete pri nas, zagotavljamo vam, da vam dolgčas ne bo!

Tu smo, da prisluhnemo vašim željam in vam pomagamo oblikovati popolno zimsko dogodivščino. Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje.Foto: Nina Vončina, TD BohinjPogovor z recepcijo