Darilni paketek za razvajanje :

Darilni paketek za razvajanje

Darilni paketek za razvajanje vsebuje del produktov (kvačkano srce), ki so pridobili certifikat Bohinjsko. Certifikat Bohinjsko zagotavlja kakovost z geografskim poreklom.

Glineno milo je ročno izdelano rastlinsko milo in zavira rast ter razmnoževanje mikrobov, je antiseptično in dezinfekcijsko. Kvačkano srce, ki lahko krasi stene kopalnice, pa je v darilnem paketku za razvajanje še dodatna pika na i.

 • Ponudba velja

  Kdaj: od 22.04.2020 do 30.09.2020

 • Cenik
  Cena: 17,10

  Cene vsebujejo DDV.

 • Dodatne informacije

  Vsebina košarice: 

  pletena košarica
  glineno milo
  kvačkano srce

 • Splošni pogoji

  Nakup je možen preko: 

  Dosegljivi smo vsak dan med 9:00 in 15:00 uro. Naročila prejeta do 15.ure, bodo odpremljena naslednji dan, ob predhodnem plačilu na TRR. Doplačilo za poštnino je po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, darila pa lahko prevzamete tudi v našem Info centru v Ribčevem Lazu, na ustrezni razdalji in brez fizičnega kontakta.

  V kolikor vas zanima več izdelkov, si jih vstavljajte v priljubljeno in nam jih pošljite, pripravili pa vam bomo ponudbo!

  Način plačila je možen na naš TRR: SI56 0700 0000 0013 767 ali s kreditno kartico (potrebujemo številko, datum veljavnosti in CCV kodo).  Zaradi situacije ne sprejemamo gotovine. 

  Preberite tudi: Splošni pogoji poslovanja in plačila

  Pošljite povpraševanje, da vam pripravimo ponudbo!

Pogovor z recepcijo