Prodajalna spominkov :

Prodajalna spominkov

Spominki in darila za vse priložnosti
Vabljeni v našo prodajalno na Ribčev Laz v Bohinju, kjer imamo na voljo majhne in velike pozornosti, ki jih lahko poklonite tudi ob večjih dogodkih v življenju, rojstnih dnevih, obletnicah in tudi ob praznikih. Nudimo pa tudi druga darila, ki vam jih ob nakupu brezplačno in unikatno aranžiramo.

Bohinjski bralni kotiček

Vsak, ki rad bere, verjame, da branja v življenju ni nikoli dovolj. Pred vami je zbirka knjig, ki razkrivajo skrivnosti in pozabljeno zgodovino Bohinja, opisujejo cvetlice v Bohinju in pogumnih možeh, med njimi pa se najdejo tudi prave pravljičarije pod Triglavom za najmlajše bralce. Priporočamo:

Veljavnost bona 18 mesecev

Darilni bon

Iskanje popolnega darila bo veliko lažje, v kolikor ljubljeni osebi podarite darilni bon.

Novoletna darila za poslovne partnerje in zaposlene

Bliža se čas obdarovanj in izkazovanja pozornosti, zato smo za te priložnosti pripravili poslovna darila, prijetna za oko, okus in otip, seveda pa je v naši prodajalni na Ribčevem Lazu izbira še mnogo večja.

Aranžiranje daril

Ste kupili darilo, pa ga ne znate lepo zaviti in okrasiti? Ob nakupu darila v Info centru Bohinj, vam ga aranžiramo brezplačno.

TD kartica ugodnosti

Z našo brezplačno kartico TD Bohinj v gostilni Danica ter prodajalni spominkov na Ribčevem Lazu ob vsakem nakupu prejmete ugodnosti.

Zaščitne maske za obraz

Dvoslojna zaščitna pralna maska zaščiti obraz pred negativnimi vplivi.

Kje nas najdeš?

Info center Bohinj

TD Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Tel: +386 (0)4 574 60 10
Fax: +386 (0)4 572 33 30
[email protected]

Pelji me do prodajalne spominkov ( Info center Bohinj)
Pogovor z recepcijo