Apartma CRYSTAL AURA 2

Apartma CRYSTAL AURA 2

Apartma Crystal Aura 2– apartma v pritličju, ki je velik 52 m2 in ima dve spalnici, eno z zakonsko posteljo in drugo s pogradom, ter eno kopalnico. Kuhinja je popolnoma opremljena z vsemi potrebnimi aparati, vključno z mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, grelnikom vode in hladilnikom. Dodatna ležišča in otroške posteljice so na voljo po dogovoru z doplačilom. Iz dnevne sobe je izhod na teraso (10 m2) in vrt, kjer se lahko gostje sprostijo in igrajo z otroki. Apartma vključuje posteljnino, brisače in set za prvo pomoč. 

Ta nastanitev sprejema tudi hišne ljubljenčke, in ima garažo za kolesa, sup-e, smuči, z možnostjo polnjenja baterij za kolesa.

Okolica je zelo lepa in mirna, obdana z vrtom in bližino gozda. Nastanitev ima lastno brezplačno parkirišče. Nastanitev je od Bohinjskega jezera oddaljena 1500m. Do jezera lahko gostje pešačijo po gozdni poti. Smučišče Vogel pa je oddaljeno 8 km.

Bližnja okolica nudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje (kolesarska steza od Bohinjskega jezera do Bohinjske Bistrice), jadralno padalstvo in vodne športe, pozimi pa za smučanje, drsanje in tek na smučeh. Gostom so na voljo brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih. Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana pa je oddaljeno 60 km.RezervirajGalerijaLokacija: Kje smo