Apartma Košnik PERUNIKA

Apartma Košnik PERUNIKA

Apartma Košnik PERUNIKA, Pr`Botinčnek, skupne površine 55 m2 ter balkonom (2 spalnici: večja dvoposteljna z dodatnim ležiščem (190×80), manjša enoposteljna); sanitarni del (WC, kopalnica, pralni stroj), večji  bivalni prostor s kuhinjsko nišo (popolnoma opremljena kuhinja s pomivalnim strojem, TV, wifi), se nahaja v mansardi stanovanjske hiše, ki stoji  sredi manjše  bohinjske vasice Brod. Romantična vasica s cerkvico Sv. Magdaleno (516 m) je zamaknjena od glavne ceste Bohinjska  Bistrica (občinsko središče) – Bohinjsko jezero preko Save Bohinjke pod hrib Rudnica (946 m). Hrib razmejuje Bohinj na Spodnjo in Zgornjo dolino in je ena najlepših razglednih točk Bohinja.

Oddaljenost od Bohinjske Bistrice s trgovsko, storitveno, gostinsko, kulturno in rekreacijsko ponudbo je tako po kolesarski stezi kot po cesti oddaljen samo 2 km. Samo 4 km po obeh poteh pa je oddaljena od Bohinjskega jezera, naravnega bisera Triglavskega narodnega parka (TNP) z najvišjo goro Slovenije, Triglavom (2864 m).

Pri sosedu »Pr’Prangarčk« imajo sirarno z manjšo trgovino izdelkov in pridelujejo tudi sezonsko zelenjavo (solata, zelje, ohrovt, bučke, koleraba,…). Gosti apartmaja pri njih lahko kupijo dnevno sveže mleko, maslo, skuto, različne okuse jogurtov in sirov, pa našlo bi se tudi suhomesnatega ter domača jajca.«

Apartma Košnik PERUNIKA vam nudi pogled na Savo Bohinjko, ki teče mimo vasi Brod (najboljše ribolovno območje v povodju Save Bohinjke), južne bohinjske gore od Možica preko Črne prsti do Vogla in Komne ter na skrbno obdelana zelena zemljišča in gozdove.

Po posebnem dogovoru vam nudi tudi najem koles in dnevno lenarjenje ter sproščanje v lastnem sadovnjaku s hiško v oddaljenosti 500 m od nastanitve.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo