Apartma Zalokar

Apartma Zalokar

Apartma Zalokar se nahaja na odlični lokaciji, le nekaj korakov stran od Bohinjskega jezera, kar je idealno za vse, ki želijo uživati v naravnih lepotah Bohinja.

Apartma za 3 osebe je samostojni objekt, ki je dobro opremljen in ima vse, kar potrebujete za prijeten in udoben dopust, vključno s popolnoma opremljeno kuhinjo in lastno kopalnico s prho. Na voljo so tri ležišča, zakonska postelja in ena enojna postelja. Na voljo je tudi terasa, kjer lahko uživate v pogledu na gore in vrt.

V bližini apartmaja najdete trgovino, pošto, restavracijo in avtobusno postajo, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh storitev in atrakcij v okolici. Vodni park z bazeni in savnami je oddaljen le 6 km, smučišče Vogel pa le 5 km, kar je odlično za ljubitelje zimskih športov. V sklopu nastanitve so na voljo vrt, oprema za peko na žaru in brezplačno parkirišče.

Nastanitev sprejema tudi hišne ljubljenčke. 

Bližnja okolica ponuja tudi priložnosti za pohodništvo, kolesarjenje, jadralno padalstvo in vodne športe, tako da se lahko gostje zabavajo skozi vse leto. Gostom so na voljo tudi brezplačni prevozi v zimskih in poletnih mesecih.



Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.





Galerija



Lokacija: Kje smo