Apartmaji Korošec Breda

Apartmaji Korošec Breda

Apartmaji Korošec Breda se nahaja na mirni lokaciji v Stari Fužini, ki je na obrobju vasi in v Triglavskem narodnem parku. Do jezera je 15 minut hoje, v neposredni bližini pa se nahajajo gostinski obrati, trgovina in avtobusna postaja.

  • Apartma za 3 osebe ima eno spalnico z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru. Nastanitvena enota vključuje popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom ter lastno kopalnico s tušem in pralnim strojem. V sklopu nastanitve je na voljo tudi brezplačno parkirišče in Wi-Fi.

Apartma ima balkon s pogledom na gore in vrt, po dogovoru lahko gostje uporabljajo tudi letno kuhinjo, ki se nahaja na vrtu. 

V bližnji okolici so številne sprehajalne in pohodniške poti, je tudi odlična izhodiščna točka za kolesarjenje, saj se kolesarska steza v neposredni v bližini nastanitve. Gostom so v zimskih in poletnih časih na voljo brezplačni avtobusni prevozi po vaseh po Bohinju, kar vam omogoča preprost dostop do smučišč ter ostalih turističnih točk v okolici.

 Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo