Apartmaji Omahen

Apartmaji Omahen

Nepozabno doživetje v osrčju narave – Apartma v Stari Fužini – Bohinj

V apartmajih Omahen vam nudimo edinstveno priložnost, da doživite čarobno vzdušje Triglavskega narodnega parka z udobjem in intimnostjo lastnega stanovanja. Imamo dva čudovita apartmaja v slikoviti vasici Stara Fužina, ki je idealna izhodiščna točka za raziskovanje naravnih lepot in aktivnosti v okolici. Vas je le nekaj korakov stran od smaragdnega Bohinjskega jezera. Uživate lahko v čudovitem pogledu na okoliške gore in se sprehajate ob jezeru ali po bližnjem gozdu.

Na voljo sta 2 enoti:

  • apartma Rodica za 5 oseb
  • apartma Triglav za 5 oseb

Nastanitveni enoti imata balkon s katerega lahko ob jutranji kavici ali večernem kozarčku dobrega vina občudujete vrt, potok Mostnico in gore, kot so Rodica in Triglav po katerih sta tudi poimenovana apartmaja.

Oba apartmaja vključujeta popolnoma opremljeno kuhinjo s steklokeramično ploščo, mikrovalovno pečico, aparatom za pripravo kave, grelnikom vode in hladilnikom. Prav tako imata lastno kopalnico s tušem in pralnim strojem. Hkrati si lahko zunaj pod udobnim pokritim nadstreškom zakurite žar na oglje ali pa plinskega.

Mimo apartmaja poteka urejena kolesarska pot, ki vas popelje vse do Bohinjske Bistrice, če pa imate raje pohodništvo je apartma odlična izhodiščna točka za izlete v korita Mostnice in doline Voje, Uskovnica, Vogel, Rodica, Planina Jezerca, Vogar, Viševnik, Koča na Planini pri Jezeru in druge. Po okoliških vaseh, na izlete, pohode in smučanja vas v zimskih in poletnih mesecih popeljejo brezplačni avtobusni prevozi, ki ustavljajo v neposredni bližini.Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo