Apartma Vidmar

Apartma Vidmar

Apartma Vidmar se nahaja v Srednji vasi, ki je od Bohinjskega jezera oddaljen približno 4 km. V neposredni bližini boste našli manjšo trgovino z živili, restavracije in avtobusno postajo. 

Namenjen je bivanju dveh oseb in ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo z aparatom za kavo, grelnikom vode in hladilnikom ter lastno kopalnico s tušem. Na voljo je tudi uporaba garaže za shranjevanje koles ali motorja, ter brezplačno parkirišče.

Okolica apartmaja je primerna za različne aktivnosti, kot so sprehodi po naravi, kolesarjenje ali pa raziskovanje okoliških znamenitosti. V bližini je kolesarska steza, ki vodi do Bohinjskega jezera in Bohinjske Bistrice. Pozimi pa se lahko gostje odpravijo na smučanje, drsanje ali tek na smučeh. Tekaške steze so oddaljene samo nekaj metrov, najbližje smučišče (smučišče Senožeta) je oddaljeno samo 500m. Smučišče Vogel pa se nahaja 9km stran.

Gostom je na voljo uporaba vrta in opreme za peko na žaru, kar je idealno za prijetno druženje ob večerih. 

Apartma je na voljo  za bivanje le v poletni turistični sezoni, ko lahko gostje uživajo v toplejših dneh ter se sprostijo v neokrnjeni naravi Bohinja. Rezerviraj

Razpoložljivost:

Zeleno obarvani dnevi so na voljo.

Rdeče obarvani dnevi niso na voljo.

Točen datum izberete tekom poteka rezervacije po kliku na gumb Rezerviraj.

GalerijaLokacija: Kje smo